Treningsmotivasjon

Treningsmotivasjon, del 6

Lenge siden jeg har tatt noen moitvasjonsinnlegg her, så siden jeg ikke har gjort noe spesielt i dag, eller til nå. Så får dere et innlegg om treningsmotivasjon. Jeg sliter litt med motivasjon, så kanskje dette hjelper på meg, og dere? Jeg tenkte jeg skulle på spenst etterpå, er lenge siden jeg var der sist ! 
Følte at det ikke var så mange bilder på dette innlegget, men håper det er nok til å motivere noen der ute! 
Men jeg får vel spørre pappa om han vil kjøre meg til spenst etterpå, når det åpner! 

Tips til treningsmusikk? :)
Hjalp dette innlegget for noen?


- HaMaHo 

Treningsmotivasjon, del 5

Jeg skrev og fant bilder i natt, rettere sagt kl 4. 
Grunnen til enda en treningsmotivasjons-innlegg er fordi jeg trenger det, og sikkert mange andre!
Jeg må virkelig skaffe meg et headsett nå! Klarer ikke å løpte uten, jeg vet det er en dårlig vane. Men klarer ikke å yte det beste når jeg hører at jeg puster tungt, haha!

Hvorfor kan ikke jeg bare være naturlig tynn? Så kan jeg heller jobbe på å få opp kondisen og få litt styrke(strammere kropp)! Jeg har sett så mye klær, som jeg egentlig vil ha men som jeg ikke kjøper fordi jeg føler ikke jeg kan gå med det!....
Jeg vet at jeg må jobbe med dette! Med trening, kostholdet mitt, og selvfølgelig selvtilliten min! JEG VIL FÅ DETTE TIL!

Har du noen tips til meg? Alt hjelper :-) 

- HaMaHo

Treningsmotivasjon, del 4

Jeg legger bare ut noen bilder jeg, siden jeg prøver trossalt å forandre meg litt, og trenger motivasjon til det for av og til er det tøft å prøve å forandre livsstilen sin, for den jeg har nå har blitt en vane; en dårlig vane.

Sånn, nå skal jeg ut, legge meg i sola! Er endelig sommer her nå, endelig kan jeg få litt farge på kroppen eller hvertfall prøve!

- HaMaho

Treningsmotivasjon, del 3Okei, jeg har nå innsett at jeg må ned i vekt, eller har innsett det for lenge siden. Men jeg må ta det på alvor! Jeg har da begynt å trene litt, er nesten 2-3 uker siden sist jeg trente/løp. I morgen skal matvanene forandres! :-) Jeg har allerede begynt å forandre, men nå skal jeg få pappa til å kjøpe sunnere middager også, for han sa seg enig på butikken at kostholdet må forandres siden vi bare spiser drittmat når det kommer til middag.

Har dere noen middagstips? :-)

- HaMaHo

Treningsmotivasjon, del 2

Siden dette er en "dagbok" så kan jeg jo skrive hva jeg vil og legge til de bildene jeg vil. Jeg har allerede lagt et innlegg om treningsmotivasjon, men jeg tenkte jeg kanskje kunne gjøre det hver uke, 1-2 ganger i uka for de som sliter med å finne en motivasjon til å trene, hvertfall sliter jeg litt med det. Jeg bruker kjendiser som Miley Cyrus og Selena Gomez som inspo, og andre helt randome folk, og bilder med tekster :-)

Dette var noen bilder som har gitt meg motivasjon, men et bilde som gir meg motivasjon er

DEN ER GENIAL! :D

Men nå får jeg snart besøk av Sevgi, en jeg gikk i klasse med år, men desverre ikke kommer i samme klasse dette skoleåret :-(

Liker dere bildene? :-) Har dere noe tips til meg, om trening eller motivasjon? :-)

- HaMaHo

Treningsmotivasjon!

Siden jeg selv prøver å trene til vanlig, så tenkte jeg å legge ut noen bilder her, som kan være med på å gi motivasjon til noen av dere :-)Og for de som skal ned i vekt, dette bilde viser at det er mulig!


Håper dere fikk noe treningsmotivasjon, for det fikk jeg! Får vel ta meg en løpetur eller noe senere :-)

Pleier dere å trene til vanlig? :-)

- HaMaHo