Trening

Feeling good now, 3 treninger på 2 dager !

Jeg føler meg utrolig flink til å trene nå altså, hehe. Jeg har da trent 2 ganger i går(en seig styrketrenig på spenst og håndball senere på kvelden) OG jeg har trent i dag. I dag var det styrke, på bein og armer. Jeg utrolig fornøyd med dagens økt, for den var bare bra! 

Å ha en scooter som endelig funker, lønner seg for treningsfronten min hvertfall. Haha. Jeg reiser til jeg vil, trener så lenge jeg vil for å så enten kjøre til butikken og handle noe eller bare å kjøre hjem. Fornøyd med den scooteren ! Skal til og med på spenst i morgen, regner jeg hvertfall med, for jeg har så lyst til å ha litt mer styrke med da er det litt på ryggen for å trene opp den(den er helt ødelagt jo) + ZUMBA ! Og jeg prøver å forbedre kostholdet mitt også, takket nei til pizza i kveld og tok heller pasta/spagetti med skinke :)

Trent i det siste/idag? :)  

- HaMaHo 

Trening for fult nå!

Har funnet ut at jeg har blitt litt lat i treningen i det siste. Mestparten er på grunn av skolen fordi vi har lange dager, og når jeg kommer hjem så er jeg så sliten at jeg vil bare legge meg, av og til så hender det. At jeg tar meg en powernap. Men nå har jeg funnet ut at jeg må bryte den stygge vanen(powernap etter skolen, deilig men likevel unødvendig!). 
Jeg har sovet i dag også... Men jeg tok meg en joggetur for ikke så lenge siden! Flinke meg altså! Jogget i 28 minutter. Ganske så fornøyd, kan du si :) 


Var noen treningsmotiverende bilder, synes hvertfall jeg! 

 Har du trent i dag? 
Synes du bildene er motiverende? :)  

- HaMaHo 

Rød som en tomat !

Jeg har akkurat kommet inn fra en joggetur, kjente at jeg trengte det nå! Er jo rød som en tomat, så dere får ikke bilde av meg, haha.. Har faktisk ikke vært i aktivitet siden onsdag når vi hadde gym(og fredag når vi gikk litt med klassen til en barneskole, ikke langt!). Hele 4 dager uten en joggetur. tur på spenst eller gåtur, har satt meg som mål om å trene hvertfall annenhver dag, uansett om det er gåtur, spenst, gym eller joggetur. Nå må jeg bare holde det!
ELSKER sånne bilder, uansett om "just do it" er litt mye brukt i det siste, men er faktisk sant, du må bare gjøre det(just do it)!

Etter jeg har vært i dusjen så kommer svar på del 1 på spørsmålsrunden, blir en skriftelig del. Så kommer del 2, på video, enten i morgen(mandag) eller på tirsdag, må nesten se hva jeg får til mellom skole, venner og trening. 

Har du trent denne uka? :)

- HaMaHo

Fri + trening

I går så var det jo første skoledag, og vi fikk vel en av de beste beskjedene vi kunne ha fått: Vi får fri fram til mandag, så med andre ord = langhelg!
Jeg går så hadde jeg så mye energi egentlig, fra kl 07, til klokken var 5-6, og da begynte den å synke. Men så kl 7(?) så gikk jeg tur sammen med Lene og Max. Og Kl 12 så bestemte jeg meg for å gå å legge meg etter å ha holdt meg våken i en stund, haha. Og jeg våknet kl 11 i dag, så sovnet jeg til kl var halv 2. DEILIG å sove når man er utslitt!
I dag var egentlig planen min å kjøpe inn skolesaker, fordi vi måtte ha fått tak i alt innen mandag(vi fikk en liste vi måtte skaffe). Men jeg orket ikke å ta bussen, haha, slapp! Så istedenfor har jeg kost med kattungene og tatt meg en joggetur på nesten 27 min.
Liker å se at kjendiser trener, og ikke bare kler seg bra, ser bra ut, men at de også jobber litt for å ha en sunn og veltrent kropp!

Noen som begynner på skolen til mandag? :)
Hvor ofte trener dere? Dette er 3. gangen min til nå + en gåtur da :)

- HaMaHo

Håndballtrening = blemmer

Jeg spiller jo håndball, med klister, og da kan det gjerne komme blemmer av og til, fikk en forrige gang og nesten to denne gangen. Så kjedelig å ha blemmer, så jeg tok sportsteip på de to fingerene jeg hadde blemmer, så det ikke ble verre. Takk for at det hjalp!

Jeg må virkelig begynne å trene kondis, merker jeg får litt vondt i lungene etterhvert som jeg løper fram og tilbake når vi spiller. Kan bare skylde på meg selv, som lot meg bli i så dårlig form etter jeg gikk på Froland j95 laget.


Et annet bilde av meg, som jeg tok før jeg skiftet til håndballtøy!

I morgen begynner jeg på skolen, wæææ! HELT ny skole, sånn bokstaveligtalt, bygget i år. Den er stor også. Er vel over 1000 elever som skal begynne der, mens på forrige bygget jeg var på så var vi vel rundt 100, eller under, fordi vi var kun den ene linjen.
Gleder meg også da, nye mennesker å bli kjent med!

Tid begynner dere andre på skole? Eller jobb eller hva dere skal i år :)

- HaMaHo

Dagens spenstøkt!

I dag hadde jeg allerede planlagt at jeg skulle til spenst, måtte bare finne ut hvordan jeg skulle komme meg dit. Jeg fikk broren min til å kjøre meg. Og da ble det 1 times økt, før jeg ventet på at pappa skulle hente meg etter jobben sin. Er fornøyd med dagen trening!^- Tenk på dette når du sliter med å komme deg til treningssenter, eller noe annet! :)


Ting tar tid, men dette viser at det er verdt det!

Men nå er det mat, så vi snakkes :)

Har du trent i dag? Eller planer om det? =)

- HaMaHo

Har laget treningskalender

I natt, i 3tiden så var jeg jo våken og ikke hadde noe å gjøre. Så jeg begynte å laget en treningskalender, for de neste 4 ukene + i dag. Har ikke skrevet alt inn på den ennå. Men jeg har skrevet målene mine, om hvor mange ganger jeg skal trene i uka! For jeg vil få opp styrken min, og kondisen min. Har til og med tatt Spenst på mandag, FØR skolen, siden da begynner vi kl 10.00. For da er jeg der kl 08.00, trener 1 time, dusjer og steller meg, så går jeg til skolen som er kanskje litt over 1-2 km unna?

Dette er treningsplanen min(kalenderen) for 4 uker + i dag.Som dere ser så har jeg ikke fylt ut hele, men har fylt ut mer enn det som vises her. For jeg tok bilde for å vise til en venninne som tenkte å gjøre det samme. Vi to skal begynne å trene sammen 2-3 ganger i uka, på spenst! Hun har sagt hvilkene dager hun skal trene der, men jeg er forsatt usikker pga. skolen.. Men jeg skal trene i morgen og på lørdag, på spenst, så får jeg se neste uke :)

NÅ er det ikke lenge til verken skole, eller bursdagen min, som du ser på 30. august, står det 17år! Gleder meg utrolig mye, spesielt til å ferie med både fest og venninnekveld, og familie da! :)  

Har du noen gang laget et treningskalender? Har det funket for deg? :)

- HaMaHo

Deilig følelse!

Har vært på spenst å trent. Trente forrige gang på lørdag, så er en uke siden sist. Men nå som skolen begynner så kommer jeg meg lettere hend! :) Og da skal jeg komme i vanlige rutiner med å trene 2-3 ganger på Spenst. Jeg er over halvveis ferdig med 1års medlemsskapet mitt, startet i januar, så er ca 5 måneder! Og på de fem månedene så skal jeg altså gå fra shit to fit!


Er en deilig følelse å ha trent i over 1 time og så dusje


Men nå må jeg gå, skal sminke meg og gjøre meg klar til å gå sammen med Lene! KOSELIG!  Lenge siden vi har gått sammen nå! Strålende vær er det også, så blir nok en gåtur med hunden Max etterpå.

Hva skal dere andre gjøre i dag? Fint vær hos dere også? :-)

- HaMaHo

Håndballtrening

I går fra halv 9 til 10, så var jeg på håndballtrening. Kjempegøy å begynne etter sommerferien, eneste dumme var at jeg fikk en blemme og den revna, så siste 10 minuttene i går på trening spilte jeg i grunn elendig fordi jeg ikke ville bruke lillefingeren min, og da ble kasta mine litt hemma. Men jeg klaget ikke, jeg scoorte et par ganger, og fikk trent meg ordentlig! 


Vet ikke om dere ser det, men det er et rødt rundt merke på fingeren min. og ikke se på ansiktet mitt, haha..

Ellers så kjedet jeg livet av meg, skulle virkelig hatt scooter nå!

- HaMaHo

Vært ute å løpt, glad og blid nå

Jeg hadde fra første minutt jeg sto opp i dag, bestemt meg for å ta meg en løpetur når været hadde lettet. Været har vært ustabilt i hele dag, men siden det ikke hadde regnet på flere timer så bestemte jeg meg for å kle meg, og ta en løpetur! GO MEG, haha.No makeup, og en sliten og rød tomat, meg!
Fornøyd med denne turen, kunne sikkert løpt lengre for jeg løp kun i 22 min, men er fornøyd med det når det er såpass lenge siden jeg har løpt sist, og kondisen har gått rett til *piip*. Jeg har tenkt at jeg må få opp kondisen igjen, og finne gleden av å løpe igjen, og jeg skal begynne å trene håndball 1 gang i uken i morgen, med det nye laget jeg har begynt på Strømmen-Glimt, damelaget vi har startet opp. Vi trente før sommerfeire, men så ble jo ferie, og nå starter vi opp igjen :) Blir koselig å spille kamper etterhvert, og jeg må få en fast plass på banen, er en potet(en som er overalt, unntatt keeper) akkurat nå, hehe. Kunne tenkt meg å være beck eller noe, men får se. 

Har du trent i dag? Styrke eller kondisjon? :)

- HaMaHo

Deilig med en spenst-økt!

Okei, må bare si det! ; Jeg la meg kl 24.00 i går(første gang på fleeeere måneder!) og jeg våknet kl 09.00 i dag!
Tror nesten at det feiler meg noe, men jeg har innsett at jeg trenger å få på plass døgnrytmen før skolen begynner, som er kun ELLEVE dager til, både gleder og gruer meg til skolen, gleder meg til vanlige rutiner igjen, kjedelig med prøver og lekser..

Men i dag, så sto jeg som sagt opp kl 09.00, med tanke på at jeg skulle reise til spenst for å trene styrke. Er jo 2-3 uker siden sist, rett og slett fordi jeg har ikke kommet meg med og jeg vil ikke betale for buss hver gang, blir dyrt i lengda! Jeg har nå bestemt meg for å få til styrke 2-3 ganger i uka + spinning når skolen begynner igjen. Og litt løping utennom da, i 30-40 min ca. (og turer med Max 30 min-60min+)


Fornøyd jente som har kommet hjem etter treningen! / no make-up on!


Gjett om de armene skal bli stramme da!

Nei, men nå må jeg gå i dusjen, har planer om å sole meg etterpå, endelig litt sol ute!

Har du du trent? Eller planer om å trene i dag, selv om det er lørdag? :-)

- HaMaHo

5. dag med trening, flink?

I dag har jeg trent, igjen. Dag 5 av 30 dager, er jo en start det :-)
Håper jeg går ned i vekt, for jeg er ikke fornøyd med den jeg er nå, skjønner ikke at folk ikke sier ifra når folk legger på seg, og spiser masse drittmat. Men en ting er jo bra, fant det ut selv og jeg vil aldri veie så mye jeg gjør nå. Sier ikke hvor mye jeg veier, men er mye for en som kun er 155cm høy/lav.

Dette er litt motivasjonsbilder til meg, og kanskje deg?Nå har jeg akkurat spist middag, det ble ris og kyllingvinger/klubber, naam!

Har du trent i dag? :-)

Over and out! :D

- HaMaHo

3. dag med trening

I dag var 3. dagen min med 30 day shred. Jeg føler jeg gjør det bedre allerede! Det er jo bra, for da vises det at jeg har blitt litt sterkere, allerede.
Jeg vet at jeg skal blogge om hverdagen min, men nå har jeg startet på nytt med trening, og jeg har så og si ikke noe bedre å blogge om for tiden.Litt motivasjonsbilder for oss med litt ekstra vekt enn nødvendig!
Okei, jeg skal nå begynne å spise sunnere, prøve mest mulig med de måltidene jeg lager selv for jeg bestemmer ikke middagen, desverre. Og desverre velger jeg ikke alltid det som kjøpes, og da blir det som regel usunn mat. Og jeg sprekker ganske fort.. Må prøve å bli bedre, i alle områder!

Har dere noen tips til middagsretter som jeg kan lage, som er enkelt? :-) ER DESPERAT!

- HaMaHo

Trening og hoppebilde

Nå har jeg nesten akkurat tatt en treningsøkt. Den besto av 30day shred. Og for dere som ikke vet hva det er, så vil det si at jeg har lasta ned et treningsprogram med Jillian(hun som er trener på slankekrigen), der man skal igjennom 3 leveler, hvert level varer i 10 dager. Det er 3 "inndelinger" i hver level, som består av mage, styrke og kardio. Man skal liksom gå ned i vekt ved å bruke dette programmet og bli litt sterkere, så jeg tester det ut. Jeg er kun på dag TO, så laaang vei igjen, 28 dager left.Hvis dere vil vite mer, så er det bare å spørre meg, så skal jeg se om jeg kan svare :-)

Ellers har jeg prøvd å ta hoppebilde, herreguuud å vanskelig det var! haha

Hoppebilde uten hode, wiiho!
Dette var det beste jeg fikk til

For et bilde..

Ellers så har jeg mye å tenke på, private ting! Så derfor er det litt lite med oppdateringer. Håper det blir bedre med oppdateringer nå framover.

- HaMaHo