Tips

People Help The People

Vil bare tipse om en utrolig sangerinne! Hun bruker youtube for å få andre til å høre sangene hennes, vet ikke om hun er så utrolig kjent over hele verden, men hun heter hvertfall Birdy, hun har så flott stemme til å være så ung(tror hun er 13år).


Hun har også mange andre sanger som dere kan høre på!

Har dere hørt om henne? Hvertfall over 12 millioner på youtube som har!

- HaMaHo

TIPS TIL HVORDAN BLI VAKKER OG FOTOGEN

Creds til <CAROLINE> for dette innlegget, som jeg fikk lov til å reposte på bloggen min. Skrevet av henne, utrolig god blogger :-)Er du tynn, feit, smal, bred, høy eller lav? Det har i hvert fall ikke noe å si på din skjønnhet. Ingen kropp er perfekte, og derfor vil jeg tipse dere om hvordan bli enda vakker og fotogen uten å faktisk gjøre så mye

1. Vær sunn. Bytt ut smågodtet med jordbær og banan. Det er både bra for humøret og kroppen din!


2. Drikk mye vann. Drikk så ofte du kan. Jeg har alltid med meg en vannflaske samme hvor jeg er. Om det bare er en tur til byen eller om det er en hyttetur.


3. Få håret bort fra ansiktet. Da virker du ikke så sjenert, og det fine ansiktet ditt blir vist til verden. I tillegg virker du mer attraktiv.

4. Smiiiil  :D

5. Ha en god holdning. Ikke la det bli en vane å stå som en potetsekk. Rett deg opp! Det funker alltid.

6. Hold hodet opp! Det er ikke alltid vits å se ned i bakken. Vis verden hvor vakker du er ved å holde hodet oppover.

7. Vær et godt forbilde. Ikke røyk og snus! Huden og kroppen blir aldeles ikke fin av slik møkk. I tillegg er det mye bedre og morsommere å være et godt forbilde for de yngre (lillesøster, blogglesere o.l)

8. Vær positiv. Prøv å tenk positivt så ofte du kan. La det negativet i livet blir noe positivt. Har du kjærlighetssorg kan du tenke at det alltid er noen som er bedre og som vil ha akkurat DEG.

9. Ha selvtillitt! Stå for dine meninger selv om dine venner mener noe annet. Kle deg som du vil fordi DU synes det er fint.Del gjerne innlegget videre hvis du likte det!

- HaMaHo