Outfit

Dagens antrekk, 200912

I det siste så har jeg ikke fått blogget, rett og slett på grunn av slapphet, og at jeg har vært veldig trøtt etter skolen. Vet, det er unnskyldninger på unnskyldninger. Men husk at dette er bare en hobby, noe tidsfordrivende for meg. 


Skjerf-Only // Cardigan-Only // Svart topp-Bikbok // Singelett-Bikbok // Bukse-Blikkboks


Nye profilbildet mitt på facebook, hehe :) 

I dag har det bare vært stress, først fikk jeg skaffet meg praksisplass til neste uke(friluftsbarnehage), så lurer på hvordan dette skal gå for jeg har ikke alt for mye tøy, men hvis jeg leter nok eller spør andre så har jeg nok alt jeg trenger. Ellers så kom jeg hjem, var dødssliten, sov kanskje 5 min og bare vært stress.. Og jeg fikk godt en god tur med Lene, og hunden min Max, vi gikk i 1 time :) 

Hva synes dere om antrekket? Kanskje ikke det fineste jeg har gått med i det siste, men har ikke tatt bilder de andre dagene. 
Hva har dere gjort i dag? :)

- HaMaHo 

Dagens outfit, 030912 : Deilig genser!

I dag, som jeg gjettet, så tok vi klassebilde OG portrettbilde. Var utrolig mange som ikke var forberedt på den, de ville ikke ta osv, men alle endte opp med å ta hvertfall klassebildet. Det er jo bare koselig, uansett hvordan man så ut, å ha et minne fra klassen! 

Dette er mitt antrekk for i dag


Genser - Bikbok // Bukse - Cubus


Klokke fra Spania (kostet 5 euro), batteriet er dødt, men liker den så godt! 


Sko - Bianco Footwear (ikke helt ekte converse sko)
 
Har også vært ute å tatt noen bilder + redigert de, så dere får se de enten senere eller i morgen :)
Dere kan få en snikk titt

Dette er jo redigert litt mye, men hva synes du? 

Hva synes dere om antrekket mitt? :) 

- HaMaHo 

Snikktitt på dagens outfit !

I dag så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Kanskje en tur innom spenst i 7-8 tiden. Også håper jeg at pappa og de fyrene på jobben hans at de klarer å fikse scooteren min. Pappa tok den nemlig med seg på jobb i dag.

Åååå, i dag skal vi kanskje ta klassebilde, wooow! skrekk og gru! haha, neida, er ikke den personen som steller seg til det, gjorde det før. Men nå ser jeg at det ikke er vits, for man skal jo gå sånn man går til vanlig, mener nå jeg! Så jeg har bare tatt på meg noen klær. Btw, genseren jeg går med er ny, skal vise både den og den andre genseren bedre! 

Klokken er ikke stilt altså, og den funker ikke, men synes den er så kul, hehe. Dagens look !

Ikke at outfitet mitt er så spennende altså, men dere får se resten senere i dag. 

Hva skal du i dag? :)

- HaMaHo 

Dagen shoppeantrekk #030812

I dag har jeg hatt en laang dag! Våknet kl 9, reiste kl halv 11 til Ikea (Kristiandsand). Deretter gikk jeg i 2t & 30min, slitsomt! For å så bli kjørt hend til Sørlandssenteret. Jeg var der vel 3t & 30 min inne der! Testa alt fra sko til dongrivest! Endte opp med et par kupp, både på Ikea og Sørlandssenteret. Det kommer i et annet innlegg enten i dag eller i morgen!
Men over til dagens antrekk! Mamma er fotografen min i dag, første gang hun har tatt outfitbilder av meg, så ikke kritiser bildene(jeg skal be henne ta outfitbilder så lenge, hvis ikke jeg får kjøpt meg en trådløs kontroll til mitt kamera, som er Nikon D60 :)


Topp - Cubus // bukse - Bikbok


Smykke - gave(juvelen?) // sko - Bianco Footwear

En stk sliten jente etter shopping i 6 timer!

Tatt når jeg ikke var klar, snudde meg fra det bilde jeg har fra ryggen, men mamma knipset et til, trøtt unge!

Jeg er utrolig sliten, jeg fikk ikke til å sove før kl 4 i natt(eller noe), og jeg sto opp kl 9, det vil si at jeg har nå fått kjøpt meg en Burn, hihi.
Innlegget om hva jeg har kjøpt kommer nok mest sannsynlig i morgen!

Hva har du gjort i dag? :-)

- HaMaHo

Dagen min i dag & oufit 290712

I dag har det faktisk skjedd noe, utrolig nok! Katten min, Chanel, har nå vært gravid i lang tid, og i dag i 1-2 tiden så fødte hun 2 unger, en helt hvit og en hvit med svart flekk på hodet, søte små! Jeg kan ta bilder av de når de blir noen dager gamle, akkurat nå er Chanel veldig mye med de, på rommet mitt i en eske, hehe :-)

Ellers i dag har jeg bare slappet av, gått tur med Max og rocket med rockeringen i stua.

Tok bare to kjappe bilder av outfitet mitt i dag, før kameraet gikk tom for strøm. Ikke spesielt fine og gode bilder, menmen.

Topp - Cubus // Bukse - Bikbok

Som jeg sa, så var det ikke noen gode bilder :-) Skal prøve å bli bedre på å ta outfitbilder, men har ingen steder å ta bilder og jeg tar de selv med å løpe fram og tilbake fra kamereaet = STRESS.

Jeg har funnet en blogg jeg ser opp til, og det er nemlig Caroline, som jeg linket i forrige innlegg. Hun er flink til å blogge! :-)

Hva har du gjort i dag? :-) 

- HaMaHo

Dagens outfit 190712

I dag har jeg igjen, min 4. dag på rad, trent 30 day shred! Stolt over meg selv altså, om 6 dager er jeg 1/3 del ferdig, hihi :-) Har også begynt å spise sunnere, havre knekkebrød med leverpostei og jordbærsyltetøy.

Men over til overskriften, dette er min outfit for i dag

Topp - Bikbok // shorts - Cubus

Er ikke akkurat fint vær i dag, overskyet, men er ikke så kaldt heller. Håper snart sola kommer, for jeg er veldig skuffet over sommerværet vi har hatt til nå..

Noen andre som er skuffet over sommerværet fram til nå?

- HaMaHo

Dagens chilleoutfit 140712

I dag har jeg igrunn ikke gjort noe. Bare vært inne og sett på tv, og sett på tv, haha. Som dere ser har jeg bare gjort ingenting. 
Og dette var min frokost, haha

Skive med leverpostei og et glass med eplejuice. GODT :-)

Nå skal jeg se videre på Lilo og Stich, gammel og god film.

Hva har du gjort i dag? :-)

- HaMaHo

Outfit 050712


topp - only
shorts - cubus
skjerf - only/pieces
sko - Bianco FootwearEllers i dag har jeg stresset! Jeg var nede på traffikstasjonen, måtte ned et annet sted for synstest, så tilbake igjen.. Mye stress, men orker ikke å forklare! MEN jeg klarte teorien, så nå kan jeg kjøre lovlig med scooter.. scooteren min funker ikke da -.-

Så har jeg også vært med Lene, og familien hennes på en hytte til en nabo av de, koselig, sovnet mens jeg solte meg, haha typisk meg!
Bare et til glansbilde av meg selv, tatt av meg selv:


Et bilde av utsikten til hvor vi var! :)

Hva har du gjort i dag? :)
Tips til blogging? =)

- HaMaHo