november 2012

Håndball, skole og prøver?

I går så var det håndballkamp. Jeg har da begynt på Strømmen-Glimt, i 5. divisjon. Vi vinner ikke stort, men det er gøyalt! En form for sosialitiet og trening, i en og samme ting! Jeg greide da å skadde meg en del på kampen i går, ikke sånn at jeg måtte ut av banen. I dag derimot, kjenner jeg det utrolig godt! Jeg har vondt i hoftene, bakhodet, mellom nakken og halsen, og albuen + jeg får ikke løftet venstrehånda i "håndballstlling", får ikke til å løfte det noe høyt. Gjør vondt uansett!

Men jeg er da veldig opptatt av å komme meg i bedre form for tiden. Jeg skal kanskje til London, på klassetur, i mars! Så hadde jo vært gøy å være mer fornøyd med kroppen sin mens man skal på en tur der det tilbys mye shoppingsmuligheter! Driver forresten å selger kjeksbokser, mormors doble sjokoladeflarn og 5 andre typer. Fått utrolig mange bestillinger nå! 

 

Hvis jeg får det til, å gå ned i fettprosent og opp i muskelprosent, så garanterer jeg dere før og etter bilder! Hihi ! Skal vel ikke si HVIS men heller NÅR jeg får det til :)

Og jeg øvde til prøve i PTF, både før og etter treninga. Skolen tar så mye energi av meg nå, er så skolelei at jeg gleder meg ekstra mye til ferie nå! Sove, hvile helt ut, og bare ta ting med ro uten prøver osv. De på skolen tar å gir oss all mulig framføring og prøver nå før jul, alt på en gang nesten. Teit, men det er sånn opplegget er for de. Alltid sånn føler jeg da. Siden jeg er helt knekt nå så går jeg å legger meg, vil bare sove, sove lenge som mulig! 

Trener du sport? eller på treningssenter? 

- HaMaHo 

Det å tvinge seg selv til å spise...

Paprika, har aldri likt paprika. Eller hvertfall ikke på en god stund nå. Så nå har jeg et mål, nemlig å spise paprika til maten min, i salater, til hamburger, til ost på brødskiva, ja you name it! For første gang på lenge så spiste jeg det i dag, på hamburgeren min. Og jeg må si, jeg er mektig imponert av meg selv, at jeg ikke brekte meg eller noe sånt. Spiste den opp, siden jeg er så back in the business så legger jeg til et bilde av maten. 


Ikke mye paprika, men er jo som sagt i tilvenningsfasen. Hoho, hørtes snålt ut. 

Kan si med en gang at denne bloggen kommer til å ha innlegg som kommer til å innholde mat(kosthold) og trening, og hverdagslige ting sånn som antrekksbilder og innkjøpsbilder, og hva jeg ellers må dele med dere. 

Noen andre som prøver å like noe de egentlig ikke liker? :) 

- HaMaHo 

Back again!

Da var jeg tilbake, igjen da. Så får vi se hvor lenge denne bloggen vil bli oppdatert, og hvor lenge jeg orker å holde på. Må bare si: 

Er skolelei nå !

Og jeg har en 3 timers prøve etterpå, i utviklingspsykologi. Det er mye stoff, tungt stoff. Men det er grunnlaget til alt vi lærer på vg2, på barn- og ungdom. Så jeg ser jo hvorfor vi må ha det, selv om det er så kjedelig og tungt! Og som læreren sier, vg2 på barn- og ungdom er det året der det er mest teori av resten av yrkeslinjene. 

Nå er det lenge siden jeg har vært på bloggen og oppdatert dere. Så hva vil dere vite? Hva skal jeg blogge om? :)

- HaMaHo