oktober 2012

Feeling good now, 3 treninger på 2 dager !

Jeg føler meg utrolig flink til å trene nå altså, hehe. Jeg har da trent 2 ganger i går(en seig styrketrenig på spenst og håndball senere på kvelden) OG jeg har trent i dag. I dag var det styrke, på bein og armer. Jeg utrolig fornøyd med dagens økt, for den var bare bra! 

Å ha en scooter som endelig funker, lønner seg for treningsfronten min hvertfall. Haha. Jeg reiser til jeg vil, trener så lenge jeg vil for å så enten kjøre til butikken og handle noe eller bare å kjøre hjem. Fornøyd med den scooteren ! Skal til og med på spenst i morgen, regner jeg hvertfall med, for jeg har så lyst til å ha litt mer styrke med da er det litt på ryggen for å trene opp den(den er helt ødelagt jo) + ZUMBA ! Og jeg prøver å forbedre kostholdet mitt også, takket nei til pizza i kveld og tok heller pasta/spagetti med skinke :)

Trent i det siste/idag? :)  

- HaMaHo 

Mer treningslyst nå !

Nå har jeg endelig fått ny scooter, en Daelim S Five. Den ser ikke ut som Vespa akkurat, men den starter og går, og jeg er fornøyd! Jeg skal feire ny scooter med en treningsøkt på Spenst i morgen, nemlig med SPINNING. Wow, sier jeg bare! Flink jeg er!! 
Sånn forskjell vil jeg se etterhvert! 
Jeg må både ha cardio og styrke for å oppnå de resultatene jeg vil se, og nå som jeg har scooter, så har jeg ingen unnskyldning for å ikke trene på Spenst, for nå kommer jeg meg jo selv hend, helt til isen legger seg på bakken. 

Har du fått noe ny treningsmotivasjon i det siste? :) 

- HaMaHo 

Innkjøpene fra mandag og tirsdag

Jeg har jo vært i byen, både på mandag og tirsdag. Så det sier seg jo selv at jeg fikk shoppet litt. Brukte vel en del? men 300 av de gikk til bryna mine. Men dette er hvertfall innkjøpene
 

Skorte - Carlings, 105 kr(kostet før 350) 


Genser - Vero Moda, 100kr // Bukse - BikBok, 150kr(før 500kr)


Øredobber - Gina Tricot, 25kr hver = 50kr(før 50kr pr stk)


T-skjorte - Cubus, 149kr
Og sportsundertøy/superundertøy, rosa er fargen! Gadd ikke å ta bilde av det, fordi det sitter ikke akkurat så veldig fint på. Kostet bare 99kr på en sportsbutikk.

Unnskyld for at det tok seg en tid, men har vært opptatt. Både med venner, trening + at jeg besøkte mor og far(besteforeldrene mine) i går, der var jeg og pappa en god stund, koselig da :-) 
I dag har jeg egentlig ikke gjort noe nyttig av meg. Bare sett på tv, vært på facebook, og slappet skikkelig av! + at jeg er så støl at jeg klarer så vidt å gå ordentlig, vakkert syn ! 

Tror nesten at jeg skal gå opp på rommet mitt nå(sitter nemlig i stua), for jeg trenger å rydde skikkelig der nå, klarer så vidt å være der inne pga. rotet mitt(klæra mine).

Så likte dere noe av dette? 
Kjøpt noe i det siste? :-)  

- HaMaHo 

Før - underveis- og etterbilder (bryna) !

Da har jeg akkurat kommet hjem fra byen. 4 timer med gåing, det kjennes, men nå har det gått over. Så nå er jeg klar til løping og håndballtrening etterpå.
Når jeg kom til byen, så gikk jeg bare rundt i 30min, før jeg gikk til Lucky frisør og møtte Inger Helene, en venninne. Der tok det vel 15-20 min før jeg var ferdig, da hadde jeg farget, nappet og klippet bryna mine. Var utrolig rød etterpå, må ha sett rart ut for de som gikk forbi meg i dag, haha. 
I dag så kjøpte jeg en t-skjorte, bukse og to øredobber, men kommer senere i et annet innlegg :-)

 
Hva synes dere? Jeg er hvertfall fornøyd, så absolutt verdt den smerten det var å ta bryna i dag(silketråd) og de 300 kronene jeg brukte på det !  
 
- HaMaHo 

Dagens antrekk 021012 + et gårsdagens innkjøp

Jeg reiste jo til byen i går, da ble det tre innkjøp. Jeg kjøpte meg sportsundertøy/superundertøy, en fin militær topp, og en genser. Den genseren er på dagens antrekk. Resten kommer i et innkjøpsinnlegg litt senere, enten i dag eller i morgen.


Genser - Vero Moda(99kr) // singelett - BikBok // Bukse - BlikkBoks.. Skulle ha tatt bedre bilder, men er så vanskelig når jeg ikke har selvutløser-kontroll..

I dag skal jeg også til byen. Vet ikke om det blir så mye shopping, men i dag skal jeg farge og nappe bryna mine. Hater å måtte tegne på morgenen, og nappingen blir jeg aldri fornøyd. Så etter jeg har gjor det, så skal jeg holde styr på de, haha. Siden jeg allerede har tatt noen bilder i dag, uten å ha tegnet på de, så skal jeg gi dere før- og etter bilder når jeg kommer hjem, håper både jeg og dere blir fornøyd med resultatet :-) 

Etter byen, så er det hjem og slappe av litt før det bærer videre på trening med håndballaget, meen før det, så skal jeg faktisk løpe en liten tur med en venninne som heter Stine(vi går i paralellklasse og på samme håndballag). Så etter løpeturen så er det håndballtrening. Kommer til å føle meg sprek etter de to treningene, som skjer etterhverandre! 

Hva skal dere i dag? :-)
Hva synes du om dagens antrekk? :-)  

- HaMaHo 

Byen med Lene !

Nå om 15 min så må jeg løpe for å rekke bussen. Men istedenfor å gjøre meg helt klar så sitter jeg her å blogger, hihi. 
Må gå opp å skifte topp, igjen. Blir jo aldri fornøyd med det jeg går med, hvertfall noe jeg skal kjøpe i byen når vi er det: Topp/singelett/t-skjorter, virkelig noe jeg trenger!  :)
Dagens antrekk kommer senere, når jeg kommer hjem fra byen. 

Fra Spania-turen i fjor sommer. Hun er alltid brun, jeg er bare hvit jeg, haha! 

Skal du noe i dag? :) 

- HaMaHo