september 2012

Treningsmotivasjon, del 6

Lenge siden jeg har tatt noen moitvasjonsinnlegg her, så siden jeg ikke har gjort noe spesielt i dag, eller til nå. Så får dere et innlegg om treningsmotivasjon. Jeg sliter litt med motivasjon, så kanskje dette hjelper på meg, og dere? Jeg tenkte jeg skulle på spenst etterpå, er lenge siden jeg var der sist ! 












Følte at det ikke var så mange bilder på dette innlegget, men håper det er nok til å motivere noen der ute! 
Men jeg får vel spørre pappa om han vil kjøre meg til spenst etterpå, når det åpner! 

Tips til treningsmusikk? :)
Hjalp dette innlegget for noen?


- HaMaHo 

Er tilbake nå !

Jeg har ikke vært her på snart en uke? Grunnet nettet ikke har vært tilgjenglig hjemme, har også vært i praksis på en barnehage så jeg har vært helt utslitt når jeg har kommet hjem. Krever litt å jobbe i en barnehage altså! Jeg kan jo fortelle hvorfor jeg er i praksis. Grunnen er så lett som at jeg går jo på "barn- og ungdomsarbeider linjen" og på dette 2 året er praksis mer seriøst. Jeg var først en uke nå, så hver fredag fram til jul ( minus den i neste uke siden det er høstferie og en til fredag). Og etter jul skal vi ha praksis, men da kan vi velge å forsette eller bytte plass. 

Det faget vi har praksis i, heter PTF(program til fordypning). Vet ikke hvordan jeg skal forklare det faget, men vi har mye praksis, og en del teori knyttet til det vi gjør. Som f.eks. denne:


Det er min Knerten(Heter Pernille), denne har vi laget for å lage sjel til noe som ikke har liv. For det gjør barn ganske ofte. Hehe :-)

Det jeg gjør nå, er bare å høre på musikk, spiser litt smågodt og skal til å lese på et blad, kalt " LevBra", første gang jeg leser dette bladet men gleder meg til å få masse motivasjon til å bli sunnere og trene mer, har nemlig skeiet ut mye når det kommer til trening...

- HaMaHo 

Klassebildet til 2BUA

Jeg går jo andre året mitt på helse- og sosial linjen, på barne- og ungdomsarbeider. Jeg stortrives i klassen min, det som er så bra er at alle snakker med alle, og vi er glade til alle tider :) 
Men ingenting slår den klassen jeg var i fjor, den var sinnsyk, haha! Men i denne klassen jeg går i nå, så begynte vi å tulle med hverandre ganske tidlig og le mye! Vi blir vel en sinnsyk klasse, etterhvert. Vi har jo akkurat begynt på skolen. 



Men nå skal jeg se videre på Norske Talenter som går på tv2. Så snakkes vi i morgen, enten før eller etter håndballkampen. Utrolig, endelig første håndballkamp på over 1 år! Gledeer meg! 

Jeg synes vårt klassebilde ble fint, hva synes dere? Er dere fornøyd med deres eget klassebildet/portrett? :) 

- HaMaHo

Dagens antrekk, 200912

I det siste så har jeg ikke fått blogget, rett og slett på grunn av slapphet, og at jeg har vært veldig trøtt etter skolen. Vet, det er unnskyldninger på unnskyldninger. Men husk at dette er bare en hobby, noe tidsfordrivende for meg. 


Skjerf-Only // Cardigan-Only // Svart topp-Bikbok // Singelett-Bikbok // Bukse-Blikkboks


Nye profilbildet mitt på facebook, hehe :) 

I dag har det bare vært stress, først fikk jeg skaffet meg praksisplass til neste uke(friluftsbarnehage), så lurer på hvordan dette skal gå for jeg har ikke alt for mye tøy, men hvis jeg leter nok eller spør andre så har jeg nok alt jeg trenger. Ellers så kom jeg hjem, var dødssliten, sov kanskje 5 min og bare vært stress.. Og jeg fikk godt en god tur med Lene, og hunden min Max, vi gikk i 1 time :) 

Hva synes dere om antrekket? Kanskje ikke det fineste jeg har gått med i det siste, men har ikke tatt bilder de andre dagene. 
Hva har dere gjort i dag? :)

- HaMaHo 

Telefon ..

aarh... Jeg vil ha ny telefon, asap! Har funnet ut at iPhone 4s, hvit, 32GB koster kun 2490 + litt ekstra i måned i forhold til mitt abonnoment. Men jeg vil ikke bruke alle pengene mine denne måned, fordi jeg får ikke stipend før neste måned, den 15. oktober, og det er jo lenge til ! Ikke missforstå meg, jeg har penger til mobilen og forsikring(hvis den ikke er alt for dyr). Har endel penger, men vil jo ikke bruke alt opp på en ting. Og ikke for å glemme at jeg må ha deksel foran og bak for det må jeg ha, mister ofte ting i bakken ! 

 
 
BLI MIN!  

Tror jeg skal hend til helkjøp i morgen altså, må høre om tilbudet(nye prisen) gjelder der også, ikke bare nettpris.

Hvilke telefon har du? Liker du den du har nå? :) 

- HaMaHo 

Dagens innkjøp !

I dag har jeg ikke kjøpt så mye altså. Men måtte innom Gmax for å kjøpe meg en ting, men ble til to.
Det jeg kjøpte var
 

Pulsbelte - 199kr


C-vitamin. Smakte utrolig godt! Er farlig godt, har jo lyst på fler nå.. Men er bare anbefalt 1 om dagen. 45kr

Og så fikk jeg en liten gave av min bror og kjæresten

Bilderamme, sånn at man kan bytte på hvilke bilde som er foran. Hehe. 
Og jeg fikk 4 cidere da :)  Er synd jeg er syk ellers hadde jeg nok bedt meg hend hos noen. 

Nå gjør jeg ingenting, og har ikke planer om noe heller. Er jo syk, og har greid å smitte folk(haha), så prøver å holde bakteriene for meg selv. Så jeg sitter bare å søker på forsjellige ting på youtube, som interesserer meg. 

Kjøpt noe i det siste? :)
Hva er planene dine for i dag? :) 


- HaMaHo

Gamle minner !

Er forsatt syk, så istendenfor å legge meg igjen, så fant jeg fram fotoalbumer. Jeg tok kun å skanna to bilder, av meg og en barndomsvenn som heter Kristin. 
Jeg har opplevd en del med hun, og jeg kan si vi står ganske nærme, selv om vi ikke går så mye sammen lengre.


Meg og Kristin, som pirater ( vi er i Dyreparken, Kristiandsand)


Meg og Kristin, på Hove, tror jeg. 

Er koselig å gå igjennom bilder, for når man blir eldre så forandrer livet seg, fra å leve uten å bekymringer til å ha mange bekymringer. 

- HaMaHo 

Syk, enda...

Jeg bestemte meg for å gå på skolen i dag, gjett hva? Vi var på skogstur med 2BU, og jeg både frøys og var varm, så sa en lærer at jeg hadde feber å måtte reise hjem. Heldigivis hadde kontaktlæreren min en bil så han kjørte meg hjem. Jeg sov i nesten 5 timer når jeg kom hjem, og så hadde jeg ikke feber lengre. 



Vært syk i det siste? : ( 

 - HaMaHo

Skoledata er noe ...

Min data funker en sjelden gang, og den sjeldne gangen er nå. Har vært uten data i nesten 2 dager nå. Merker det er irriterende fordi jeg er så avhengig av Facebook og Bloggen, og andre sider som WeHeartIt. 
På mandag så var jeg ikke på skolen, var syyk. Følte jeg bare ble sykere og sykere når jeg var hjemme hele dagen, så jeg valgte å gå på skolen i går. Jeg er litt bedre enn det jeg var i helga + mandag, så nå håper jeg på å bli helt frisk. Kan bli en liten sjanse for det akkurat nå, for i morgen skal vi på tur i skogen, og  det er ikke akkurat så veldig varmt ute nå, er jo trossalt høst.. 


Outfit forrige uke(hadde ikke noen andre bilder å bruke), men må få kjøpt meg flere sånne gensere, den var deilig å gå med! 

I dag har det vært prøve, åpning av skolen(skumle folk som danset eller hva de gjorde) og kakespising. Og etter det så reiste jeg til grendehuset for å besøke mor og far(altså bestemor og bestefar), og var med de hjem. Ellers så har jeg kommet meg hjem og kjeder meg. Får finne noe gøy på tv, eller sette på musikk og danse som en gal ! 

Hva har skjedd i det siste? :) 

- HaMaHo

Hater å være syk..

Det verste med å være syk, er å være hjemme fra skolen, faktisk! Vil heller være på skolen enn å være hjemme siden da er man i det minste sosial. Og når man er hjemme føler man at man er ekstra syk, sånn som meg nå, er ikke så syk men føler meg er utrolig syk..  




Er ikke ofte syk, heldigvis!  

Vært syk i det siste? 

- HaMaHo 

Birthday party !

I går feiret jeg min bursdag. Ble drikking, men var ikke i form... Litt synd, siden jeg endelig skulle feire bursdagen min med noen fine jenter så var jeg litt i dårlig form og begynte å bli forkjølet. Tror jeg hadde feber før jeg gikk å la meg, for jeg frøys så utrolig mye, endte opp med en shorts, joggebukse, t-skjorte og en hettegenser + dyna, før jeg sovnet. 


Henriette og Inger Helene


Inger Helene og meg 


Gjengen ♥ 


Lene og Inger helene 


Inger Helene og Johanne 

Som dere kanskje ser på disse bildene, så har de en ting til felles, Inger Helene! Skal si: Hun var en linselus den kvelden, hahaha!

Var en utrolig koselig kveld med litt drikking, snakking og dansing :) Synd at jeg begynte å bli forkjølet og var tung i hodet, men skal nok ha en sånn party igjen, kanskje med fler folk da og jeg på bedre form! 
Innkjøpene som har blitt gjort i det siste kommer i et innlegg senere i dag! 

Hva gjorde dere i går? :)

- HaMaHo

Lekser...

Akkurat nå så holder jeg på med leksene mine. Har ikke fått mye lekse, er bare 12 oppgaver, men har utsatt de i to dager nå, så nå må jeg få gjort de! Orker ikke å komme i morgen uten å ha gjort de, er jo trossalt kun uke 3, vi er på nå.




Er kun på oppgave 8, eller kun og kun. Er jo snart ferdig! Men jeg må bare logge av det meste av det jeg er innpå, blir så lett forstyret, hehe. 

Noen andre som har fått lekser så tidlig? :)

- HaMaHo

Trening for fult nå!

Har funnet ut at jeg har blitt litt lat i treningen i det siste. Mestparten er på grunn av skolen fordi vi har lange dager, og når jeg kommer hjem så er jeg så sliten at jeg vil bare legge meg, av og til så hender det. At jeg tar meg en powernap. Men nå har jeg funnet ut at jeg må bryte den stygge vanen(powernap etter skolen, deilig men likevel unødvendig!). 
Jeg har sovet i dag også... Men jeg tok meg en joggetur for ikke så lenge siden! Flinke meg altså! Jogget i 28 minutter. Ganske så fornøyd, kan du si :) 






Var noen treningsmotiverende bilder, synes hvertfall jeg! 

 Har du trent i dag? 
Synes du bildene er motiverende? :)  

- HaMaHo 

Militæret? whaat?!

Jeg fikk et brev i dag fra militæret, der det sto at jeg er med i sesjon 1. Men så vet jeg ikke hva jeg vil, for jeg tror ikke jeg kommer til å klare militæret men samtidig, tenk å kult det hadde vært! Det er jo en opplevelse for livet! What do to? 

Random bilde! som ikke passer inn.. 
 

Jeg er usikker på dette. Heldigvis så er svarfristen 29 sept, men... nei... huff...Tror nok ikke jeg gidder å reise til militæret, vil bli ferdig med utdanningen min også.

- HaMaHo 

Dagens look?

Jeg har de to siste dagene, og andre dager nå som skolen har begynt, bryddd meg litt mer om øyenskygge, så jeg lurer rett og slett på, vil dere se dagens look framover? :) For jeg har utrolig lyst til å eksperimentere med sminke, hvertfall øyenskygge, men ikke forvent så mye av meg, har ikke så alt for god tid på morgenen. 

Dette var gårsdagens look! 


Så, skal jeg begynne med dagens look? :) 

- HaMaHo 

Gammelt lekehus/lekestue

Som jeg sa i går så tok jeg noen bilder ute, og jeg har redigert de. Jeg er litt usikker på hva jeg synes selv om bildene. Så derfor kan dere få lov til å velge en "vinner" blant disse 3 bildene. 


1


2


3

Er på skolen akkurat nå. Fredagens innkjøp kommer senere i dag, tenkte jeg. 

Hvilke redigering likte du best? 1,2 eller 3? :) Alle er tatt av meg, og redigert av meg; i picasa 3

- HaMaHo 

Dagens outfit, 030912 : Deilig genser!

I dag, som jeg gjettet, så tok vi klassebilde OG portrettbilde. Var utrolig mange som ikke var forberedt på den, de ville ikke ta osv, men alle endte opp med å ta hvertfall klassebildet. Det er jo bare koselig, uansett hvordan man så ut, å ha et minne fra klassen! 

Dette er mitt antrekk for i dag


Genser - Bikbok // Bukse - Cubus


Klokke fra Spania (kostet 5 euro), batteriet er dødt, men liker den så godt! 


Sko - Bianco Footwear (ikke helt ekte converse sko)
 
Har også vært ute å tatt noen bilder + redigert de, så dere får se de enten senere eller i morgen :)
Dere kan få en snikk titt

Dette er jo redigert litt mye, men hva synes du? 

Hva synes dere om antrekket mitt? :) 

- HaMaHo 

Snikktitt på dagens outfit !

I dag så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Kanskje en tur innom spenst i 7-8 tiden. Også håper jeg at pappa og de fyrene på jobben hans at de klarer å fikse scooteren min. Pappa tok den nemlig med seg på jobb i dag.

Åååå, i dag skal vi kanskje ta klassebilde, wooow! skrekk og gru! haha, neida, er ikke den personen som steller seg til det, gjorde det før. Men nå ser jeg at det ikke er vits, for man skal jo gå sånn man går til vanlig, mener nå jeg! Så jeg har bare tatt på meg noen klær. Btw, genseren jeg går med er ny, skal vise både den og den andre genseren bedre! 

Klokken er ikke stilt altså, og den funker ikke, men synes den er så kul, hehe. 



Dagens look !

Ikke at outfitet mitt er så spennende altså, men dere får se resten senere i dag. 

Hva skal du i dag? :)

- HaMaHo 

Hårfargen, før - etter

Jeg fant ut på fredag at det var på tide å farge håret mitt, eller bare freshe det litt mer opp. Følte jeg hadde den lange etterveksten, noe jeg antageligvis hadde også. Så jeg spurte Inger Helene om hun kunne farge håret mitt, hun sa ja, men hun sa også hun har aldri vært så nervøs før, selv om hun har farget håret på søsteren sin. Hun mente det var en forskjell, på om hun ødelag mitt hår eller søsteren, haha! 

Tok ikke noe før-bilde, men får bare ta et litt eldre bilde, er jo ikke samme lys eller noenting da, men men! 


UNDERVEIS






Man kan ikke se så stor forskjell, rett og slett fordi jeg følte ikke for å farge det anderledes, hehe.

Noen andre bilder, som Inger Helene har tatt

Leo


Leo


Fluffy


Fluffy og Leo

Og sist men ikke minst et bilde av Inger Helene, søta! 


Kan vise et bedre bilde i morgen av håret, men som sagt, ikke stor forskjell igrunn! 

Har dere gjort noe spesielt i dag? :) 

- HaMaHo

Del 3, spørsmålsrunda!

La ut del 2 i går, men tenkte å legge ut del 3 også med en gang.



Håper dere likte svarene på hele spørsmålsrunden min! :)

Blir ikke lengre innlegg enn dette fordi jeg skal snart få besøk og jeg skal farge håret mitt da, så vi snakkes!

- HaMaHo

Svar på spørsmålsrunda, del 2 !

Da kommer endelig del 2 av spørsmålsrunden jeg har hatt.


Nice stillbilde!

- HaMaHo