august 2012

Bursdag, bursdag, bursdag !

Håper dere forstår at jeg kommer ikke til å legge ut video i dag, har nemlig bursdag, og har blitt 17 år! Nå er det kun 1 år igjen til jeg blir 18 og kan gjøre så mye rart jeg vil, wii.Vi snakkes :)

- HaMaHo

fuck kameraet..

Jeg skulle til å begynne å filme svarene på spørsmålsrunda, meeeeeen, så gikk den tom for strøm... Så med andre ord, så må jeg lade kameraet, og i mellomtiden så har jeg ikke noe annen kamera med video...


Sånn er jeg akkurat nå! .. Sur! Siden den gikk tom for strøm. ((((((GAMMELT BILDE, eller er fra i fjor, hihi).

Noen andre som har opplevd det, når de skal filme/ta bilde? -.^

- HaMaHo

Svar på spørsmålsrunda, del 1

hvor mye tid bruker du på badet før du skal gå hjemmenifra om morgenen ?
Det kommer helt an på, men bruker vel 10-15 min.

kan du vise rommet ditt ? :D
Det kan jeg vel vise dere litt senere, er så bomba der nå. Men ikke gled dere for mye, er ikke så mye å se.

hvor lenge har du blogget ?
Er faktisk litt usikker på det, fordi jeg har hatt en del blogger før denne. Men som jeg kommer på så kanskje over 3 år, men ikke sammenhengende!

er det noen du ser opp til ? som f.eks, noen på skolen eller fra froland der du bor osv...?
Er ikke noen spesielle jeg ser opp til. Klesstilen min er kun preget av meg, tenker ikke hva som er "in" eller "ut", men på trening derimot, så søker jeg bare på "fitspo" på WeHeartIt, da kommer det opp som regel mange som man kan "se opp til".

hva er hobbyene dine ?
Trening og håndball, og bloggen er på en måte en hobby?

Har du kjæreste ?
Nei, har ikke det. Sist jeg hadde det var i 6. klasse.

Hva slags gutter liker du ?
Har ikke fasit på hvordan gutter jeg liker. Men en ting er sikkert; de må kunne behandle meg på en god måte!

Hvem er den peneste jente på skolen din ? eller flere du synes er pene!
Eehh, jeg aner ikke! Jeg kan tippe at jeg ikke har sett halvparten av jentene på den nye skolen med nesten 1000elever. Men jeg har sett mange som er pene, det har jeg.

Hva liker du mest med deg selv, og hva liker du minst ?
Det jeg liker mest med meg selv er... øynene mine! Og det jeg liker minst meg med selv er at jeg aldri blir fornøyd med meg selv.

Hvem er den kuleste på design og håndverk på sam eyde? <3
Ikke deg hvertfall! haha, du er kulest Johanne!

Har katta di drept noen andre enn meg?
Haha, katta mi har aldri drept noen andre enn deg. Og ikke har den drept deg for du lever enda! :)

Savner du meg?
Savner deg kjempe mye! Er ikke det samme i klassen uten deg!


Hvis du kun kunne tatt med deg 1 person og 2 gjenstander til en øde øy, hvem og hva ville du tatt med?
Deg, og en data og internett som funker uansett om man er på en øde øy! :)

Hva syntes du om sam eyde?
Jeg synes det er stoort ! Og igrunn litt for mange mennesker, men ellers så er det jo ganske greit, for man ser mange kjente som man ellers ikke ser hvis man er på et bygg, sånn som vi var i fjor.

Hvor og hva gjør du om 10 år?
Aner ikke! Forhåpeligvis har jeg kjæreste, jobb, kjæledyr, og kanskje en unge? Hvem vet?

Ossen gutter faller du for?
Er ikke ofte jeg faller for en gutt. Men er ikke et minus om gutten har et fint utseende, god personlighet og er hæærlig!

Hva mener du om at yngreåringer drikker?
Haha, har drukket før. Men så lenge de klarer å oppføre seg, så burde det gå greit! Men samtidig, så trenger man ikke å drikke hver helg!

Er du kul?
OMG, seff er jeg det! haha!

kan du svare på video? :)
Jeg skal svare på del 2, på video! :)

Hva er favoritt maten din?
Er så mye å velge mellom, så jeg aner ikke! Men kanskje taco, hjemmelaga pizza og lasange er det, naaam! :)

hvordan gutter liker du?
Allerede svart litt på det :)

er du jomfru?
Det er jeg, født 30. august vettu :) Men på den måten du tenker på, så ja.

trener du mye?
Det virker vel ut som jeg trener en del, når jeg skriver på bloggen, og noen ganger så trener jeg mye! Men andre gangner så blir det mindre, kommer helt an på hvordan uka er.

Har jo sagt ifra at jeg har lyst til å gå ned i vekt, men bryr meg ikke om vekta egentlig. Jeg vil bare få en strammere kropp, og når jeg får det så blir jeg jo tynnere også. Jeg tenker ofte på at når jeg går ned i vekt så kanjeg kjøpe de klærne jeg vil ha, for jeg føler jeg ikke kan gå med de nå... tungvindt! Men er på en måte motivasjon for meg :)

Håper dere likte svarene mine! Del 2, på video, kommer i morgen eller på tirsdag!

Fornøyde med svarene mine? :)

- HaMaHo

Rød som en tomat !

Jeg har akkurat kommet inn fra en joggetur, kjente at jeg trengte det nå! Er jo rød som en tomat, så dere får ikke bilde av meg, haha.. Har faktisk ikke vært i aktivitet siden onsdag når vi hadde gym(og fredag når vi gikk litt med klassen til en barneskole, ikke langt!). Hele 4 dager uten en joggetur. tur på spenst eller gåtur, har satt meg som mål om å trene hvertfall annenhver dag, uansett om det er gåtur, spenst, gym eller joggetur. Nå må jeg bare holde det!
ELSKER sånne bilder, uansett om "just do it" er litt mye brukt i det siste, men er faktisk sant, du må bare gjøre det(just do it)!

Etter jeg har vært i dusjen så kommer svar på del 1 på spørsmålsrunden, blir en skriftelig del. Så kommer del 2, på video, enten i morgen(mandag) eller på tirsdag, må nesten se hva jeg får til mellom skole, venner og trening. 

Har du trent denne uka? :)

- HaMaHo

I'm still here!

Unnskyld for å ikke blogge på 2? dager nå, har bare vært mye med skolen, masse inntrykk og ny klasse. Og selvfølgelig så går det mye energi til det nå siden skolen er så stor, og det er uvandt !
Hmm, jeg vet igrunn ikke hva jeg skal skrive. Har ikke skjedd så mye i det siste. Eneste var håndballtrening på tirsdag, gym på onsdag(kjempe gøy gym!) og i dag har jeg bare sovet, trøtt og sliten + at det skjer en del hjemme som jeg ikke vil dele på bloggen.


Bilde er fra i fjor sommer.

Men nå har ovnen slått seg ut, så nå må jeg putte inn pizzaen :) Skal bli godt med mat nå, er lenge siden jeg har spist!

Hva har skjedd i det siste da? :)

- HaMaHo

Da har jeg spørsmålsrunde!

Da kjører jeg i gang en spørsmålsrunde siden det har blitt etterspurt et par ganger nå. Så da er det bare et spørsmål til dere!Jeg vil svare på video, siden det også er ønsket :) Jeg har forresten hatt mine første skoledag i dag(hvis man ikke ser utifra litt på onsdag). Var ganske greit å begynne selv om jeg er dødssliten nå, men må si at jeg trente før skolen startet for vi begynte ikke før kl 10 i dag. Jeg ser at klassen begynner å bli litt bedre kjent med hverandre, vi snakker mer selv om vi ikke kjenner alle :)

HVA VIL DU SPØRRE MEG OM?/ HVA VIL DU VITE OM MEG?

- HaMaHo

Gåtur med Max og Lene

Nå har jeg nesten akkurat kommet inn fra en gåtur med Max og Lene. Det er jo så fint vær ute nå, at man må utnytte den ved å gå en tur. Tenkte at jeg skulle ta en joggetur etterpå, men må rett og slett se om været blir kjøligere for det er så varmt, og for varmt til å jogge en tur nå.

Tok noen bilder av Max når vi kom hjem, og han er utslitt. hehe.


Han er nå søt, når han er snill mot meg! Han var kjempeflink på tur, han dro litt vel mye i begynnelsen men så roa han seg ned. Og han bjeffet ikke mot andre hunder eller mennesker :)

Har du en hund? : )

- HaMaHo

Min første sminkevideo, ever!


Lyset var litt dårlig, men skal prøve å lage en bedre sminkevideo etterhvert som jeg får tid til det!

Har dere noen tips ang redigering eller filming? Så tar jeg gjerne imot det!
Likte dere vidoen? :)


- HaMaHo

Sminkevideo?

Jeg har da planer om å lage sminkevideo siden det har blitt ønsket! Jeg har akkurat sett en film på tv'en, "Milos på månen", skjønn animert film igrunn! I dag har jeg vært på spenst, for å trene styrke: DEILIG ! Og jeg har noe nye innkjøp å vise dere, kan si det er treningsting og sminke, hehe. Kommer senere i et eget innlegg.- HaMaHo

Innkjøpsvideo 17.08.12

I dag har jeg vært på byen med Lene. Og jammen fikk jeg kjøpt noe skoleting osv.
Jeg har prøvd meg litt på redigering, men fikk ikke alt til som jeg ville.Håper dere likte videon min, om dere har noen tips til meg så bare si ifra ;-)

- HaMaHo

Fri + trening

I går så var det jo første skoledag, og vi fikk vel en av de beste beskjedene vi kunne ha fått: Vi får fri fram til mandag, så med andre ord = langhelg!
Jeg går så hadde jeg så mye energi egentlig, fra kl 07, til klokken var 5-6, og da begynte den å synke. Men så kl 7(?) så gikk jeg tur sammen med Lene og Max. Og Kl 12 så bestemte jeg meg for å gå å legge meg etter å ha holdt meg våken i en stund, haha. Og jeg våknet kl 11 i dag, så sovnet jeg til kl var halv 2. DEILIG å sove når man er utslitt!
I dag var egentlig planen min å kjøpe inn skolesaker, fordi vi måtte ha fått tak i alt innen mandag(vi fikk en liste vi måtte skaffe). Men jeg orket ikke å ta bussen, haha, slapp! Så istedenfor har jeg kost med kattungene og tatt meg en joggetur på nesten 27 min.
Liker å se at kjendiser trener, og ikke bare kler seg bra, ser bra ut, men at de også jobber litt for å ha en sunn og veltrent kropp!

Noen som begynner på skolen til mandag? :)
Hvor ofte trener dere? Dette er 3. gangen min til nå + en gåtur da :)

- HaMaHo

Skolen, klassen = video

Jeg tenkte da å heller snakke til dere, istedenfor å skrive. Mye greiere! Jeg hater stemmen min igrunn, men dere får leve med det, rett og slett, haha.
Jeg snakker om skolen(generelt), klassen og kontaktlæreren.


HATER STILLBILDE, haha!
Litt flaut i grunn å snakke til et kamera men er alene hjemme så gikk jo greit! Hvis jeg bare begynner å videoblogge mer, så blir jeg vandt med det!

Men er det noe mer dere lurer på, eller noe jeg skal videoblogge om? :)

- HaMaHo

Jeg er klar for første skoledag!

Jeg har tenkt at det er så deilig å begynne kl 12, første skoledag. Gjett hva? jeg våknet kl 07.00 ..... Siden har jeg ikke fått sove, prøvde å sove i en og en halv time men funket ikke. Men nå er jeg hvertfall ferdig stelt, og skolen begynner ikke før om nesten 1 og en halv time.
Så jeg tok meg tiden ved å lage kakao, med kapselmaskinen, hehe.

Med min lykke så klarte jeg å søle litt, på min hvite topp.. Men heldigvis var det i bunnen av toppen, og ikke store flekken, så den er brukbar enda.

Også siden folk digger bilder av meg, så skal dere se en smilende meg, haha.

Liker at jeg får så blå øyner, det er så og si det eneste jeg virkelig liker på meg selv.


Og et bilde på badet, hehe.

Jeg skal begynne på barne- og ungdomsarbeider linjen. Håper jeg kommer i en koselig klasse med noen fra i fjor, fordi jeg virkelig digger de folka. Morsomme og snille, alle sammen. Litt synd at noen skal ta helsefagarbeider linjen, eller gå på en annen skole, for det er den eneste klassen jeg virkelig har likt!

Jeg har tenkt til å lage en liten videoblogg når jeg kommer hjem, kanskje fortelle om klassen og den splitter nye skolen, første inntrykk og så videre. Bare advarer; jeg er ikke vandt til å snakke til kamerea, og jeg vet verken hvordan kvaliteten og lyden er på det kameraet til pappa. Kan ikke bruke mitt fordi jeg mister lyden etter 10-20 sek, tungvindt ! Og jeg liker ikke hvordan stemme jeg får når filmer, føler det blir en veldig mørk stemme, men sånn er det bare.

Skal du begynne på skole i dag, eller i nærmeste framtid? :)

- HaMaHo

Håndballtrening = blemmer

Jeg spiller jo håndball, med klister, og da kan det gjerne komme blemmer av og til, fikk en forrige gang og nesten to denne gangen. Så kjedelig å ha blemmer, så jeg tok sportsteip på de to fingerene jeg hadde blemmer, så det ikke ble verre. Takk for at det hjalp!

Jeg må virkelig begynne å trene kondis, merker jeg får litt vondt i lungene etterhvert som jeg løper fram og tilbake når vi spiller. Kan bare skylde på meg selv, som lot meg bli i så dårlig form etter jeg gikk på Froland j95 laget.


Et annet bilde av meg, som jeg tok før jeg skiftet til håndballtøy!

I morgen begynner jeg på skolen, wæææ! HELT ny skole, sånn bokstaveligtalt, bygget i år. Den er stor også. Er vel over 1000 elever som skal begynne der, mens på forrige bygget jeg var på så var vi vel rundt 100, eller under, fordi vi var kun den ene linjen.
Gleder meg også da, nye mennesker å bli kjent med!

Tid begynner dere andre på skole? Eller jobb eller hva dere skal i år :)

- HaMaHo

Er det bare jeg som synes det er irriterende? - Bilder

Jeg var ute i stad med kameraet, Nikon 60D, og tok bilder av katten vår, Bamse. Jeg følte jeg var skikkelig flink til dette, men så kommer jeg inn, tar inn minnekortet i pc'en og ser på bildene. Gjett hva? En del av de er jo litt uklare, og ikke fine. Og nå har Bamse gått ut en eller annen plass, men jeg får nøye meg med disse bildene av han. Noen andre som synes det er irriterende?

Bildene er redigert i Picasa 3-Ikke redigert!


Og sist men ikke minst, et bilde av meg

Dette er ikke redigert!

Jeg synes det er så gøy å ta bilder av dyr, de er jo så søte! Og jeg er et dyremenneske, og min familie har 5 katter(2kattunger også, men de skal gies vekk) og 2 hunder. Nå er det ikke lenge til jeg skal på håndballtrening, så jeg tenkte jeg skulle skifte og gjøre meg klar, og kanskje støvsuget det ryddige rommet mitt(ryddet det i stad, så mye kjedet jeg meg). Vi snakkes senere!

Likte du bildene? Og hvis du gjorde, hvilke(ne) likte du best? :)

- HaMaHo

Kjedeligste sommeren ever!

Jeg må innrømme; dette har vært den kjedeligste sommeren i mitt liv! Ingenting har skjedd, og på en måte, så har mye skjedd! Ingen gøye ting har skjedd - bortsett fra at jeg fikk mopedlappen, mens det har skjedd mye dritt - som at scooteren ikke funker.... og det har vært dårlig vær..Noen glad-ord til meg? er veldig negativ nå... ikke så mye på bloggen men... dere skjønner

- HaMaHo

Dagens spenstøkt!

I dag hadde jeg allerede planlagt at jeg skulle til spenst, måtte bare finne ut hvordan jeg skulle komme meg dit. Jeg fikk broren min til å kjøre meg. Og da ble det 1 times økt, før jeg ventet på at pappa skulle hente meg etter jobben sin. Er fornøyd med dagen trening!^- Tenk på dette når du sliter med å komme deg til treningssenter, eller noe annet! :)


Ting tar tid, men dette viser at det er verdt det!

Men nå er det mat, så vi snakkes :)

Har du trent i dag? Eller planer om det? =)

- HaMaHo

Har laget treningskalender

I natt, i 3tiden så var jeg jo våken og ikke hadde noe å gjøre. Så jeg begynte å laget en treningskalender, for de neste 4 ukene + i dag. Har ikke skrevet alt inn på den ennå. Men jeg har skrevet målene mine, om hvor mange ganger jeg skal trene i uka! For jeg vil få opp styrken min, og kondisen min. Har til og med tatt Spenst på mandag, FØR skolen, siden da begynner vi kl 10.00. For da er jeg der kl 08.00, trener 1 time, dusjer og steller meg, så går jeg til skolen som er kanskje litt over 1-2 km unna?

Dette er treningsplanen min(kalenderen) for 4 uker + i dag.Som dere ser så har jeg ikke fylt ut hele, men har fylt ut mer enn det som vises her. For jeg tok bilde for å vise til en venninne som tenkte å gjøre det samme. Vi to skal begynne å trene sammen 2-3 ganger i uka, på spenst! Hun har sagt hvilkene dager hun skal trene der, men jeg er forsatt usikker pga. skolen.. Men jeg skal trene i morgen og på lørdag, på spenst, så får jeg se neste uke :)

NÅ er det ikke lenge til verken skole, eller bursdagen min, som du ser på 30. august, står det 17år! Gleder meg utrolig mye, spesielt til å ferie med både fest og venninnekveld, og familie da! :)  

Har du noen gang laget et treningskalender? Har det funket for deg? :)

- HaMaHo

Deilig følelse!

Har vært på spenst å trent. Trente forrige gang på lørdag, så er en uke siden sist. Men nå som skolen begynner så kommer jeg meg lettere hend! :) Og da skal jeg komme i vanlige rutiner med å trene 2-3 ganger på Spenst. Jeg er over halvveis ferdig med 1års medlemsskapet mitt, startet i januar, så er ca 5 måneder! Og på de fem månedene så skal jeg altså gå fra shit to fit!


Er en deilig følelse å ha trent i over 1 time og så dusje


Men nå må jeg gå, skal sminke meg og gjøre meg klar til å gå sammen med Lene! KOSELIG!  Lenge siden vi har gått sammen nå! Strålende vær er det også, så blir nok en gåtur med hunden Max etterpå.

Hva skal dere andre gjøre i dag? Fint vær hos dere også? :-)

- HaMaHo

People Help The People

Vil bare tipse om en utrolig sangerinne! Hun bruker youtube for å få andre til å høre sangene hennes, vet ikke om hun er så utrolig kjent over hele verden, men hun heter hvertfall Birdy, hun har så flott stemme til å være så ung(tror hun er 13år).


Hun har også mange andre sanger som dere kan høre på!

Har dere hørt om henne? Hvertfall over 12 millioner på youtube som har!

- HaMaHo

Dolce Gusto

Mamma har nesten akkurat kjøpt en sånn kaffemaskin/kapselmaskin. Merket var Dolce Guesto

Denne likte jeg veldig godt!


Naaam, iste!

Mamma tar den med seg når hun flytter ut da, har kanskje ikke nevnt det på bloggen? Men hun flytter ut, hun må bare pusse opp leiligheten helt ferdig først. Jeg kommer ikke til å nevne grunnen til at hun flytter!

Har dere prøvd sånn kapselmaskin? :)
Noen tips til hvordan kapsler som er best? :)

- HaMaHo

Leo er så søt!

I dag så hadde jeg ikke planer igrunn, så fikk jeg Inger Helene til å komme på besøk igjen, og da dusjet jeg og stelte meg. Hun er utrolig koselig jente! Vi tok ned kattungene og hadde de på fangene våres. Som jeg sa i dag tidligere, så har Inger Helene falt pladask for en kattunge, og hun har nå gitt den et navn, "Leo", uansett om det er en jente eller gutt, haha. Siden hun er så flink til å ta bilder av seg selv med kattungen, så blir det noen bilder til av henne i dette innlegget. + Noen bilder jeg tok.
LeoLeo igjen, han har en svart flekk på seg, mens den andre er helt hvit, som heter Isabella for øyeblikket, hehe. Vi spilte også kortspill, derfor hun har kattungen på fanget sitt på de siste bildene. Vinner alltid jeg, eller ikke.

Hva har du gjort i dag? :-)

- HaMaHo

Besøket mitt i går!

I går så fikk jeg et besøk, av en som heter Inger Helene. Og hun falt pladask for en av kattungene våres, hun favoriserte en, og nå er hun hjemme men hun prøver å finne navn til den hun falt pladask for, haha.
Siden jeg tok bilder av henne og kattungen i går, + hun tok bilder av seg selv og kattungen så får jeg legge ut noen bilder, haha!

Se så søte de er! Perfekt match, synd hun egentlig er allergisk mot katter da.

Dette er meg med den andre kattungen

Ikke så fint bilde av meg, men fokuser på kattungen! Hehe :)

Har dere noen dyr? - jeg har 5 katter, 2 kattunger og 2 hunder, rene dyrehagen!

- HaMaHo

Håndballtrening

I går fra halv 9 til 10, så var jeg på håndballtrening. Kjempegøy å begynne etter sommerferien, eneste dumme var at jeg fikk en blemme og den revna, så siste 10 minuttene i går på trening spilte jeg i grunn elendig fordi jeg ikke ville bruke lillefingeren min, og da ble kasta mine litt hemma. Men jeg klaget ikke, jeg scoorte et par ganger, og fikk trent meg ordentlig! 


Vet ikke om dere ser det, men det er et rødt rundt merke på fingeren min. og ikke se på ansiktet mitt, haha..

Ellers så kjedet jeg livet av meg, skulle virkelig hatt scooter nå!

- HaMaHo

Mine parfymer

Jeg vet en del folk rundt forbi er interessert i kosmetikk. Så jeg tenkte å vise dere hva slags parfymer jeg har. Har 3(4, men to er like)stk, + en til som er tom(desverre!) men skal skaffe den igjen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive hvordan de lukter, haha. Så jeg lar vær å beskrive for jeg får nok ikke til å bestemme meg for lukta.


Denne heter "Britney Spears - Midnight Fantasy".


Denne er også fra Britney Spears, bare denne heter "Fantasy"


Versace - Bright Crystal


Sarah Jessica Parker(SJP) New York City(NYC), den heter det, den er desverre tom... Skal få kjøpt en ny en!


Dette er alle jeg har, ikke så mange, men nok er det for jeg kan ikke bruke alle samtidig, uansett!

Har du noen av de jeg bruker?
Hvilken bruker du selv, som du absolutt ha? :)

- HaMaHo

Vært ute å løpt, glad og blid nå

Jeg hadde fra første minutt jeg sto opp i dag, bestemt meg for å ta meg en løpetur når været hadde lettet. Været har vært ustabilt i hele dag, men siden det ikke hadde regnet på flere timer så bestemte jeg meg for å kle meg, og ta en løpetur! GO MEG, haha.No makeup, og en sliten og rød tomat, meg!
Fornøyd med denne turen, kunne sikkert løpt lengre for jeg løp kun i 22 min, men er fornøyd med det når det er såpass lenge siden jeg har løpt sist, og kondisen har gått rett til *piip*. Jeg har tenkt at jeg må få opp kondisen igjen, og finne gleden av å løpe igjen, og jeg skal begynne å trene håndball 1 gang i uken i morgen, med det nye laget jeg har begynt på Strømmen-Glimt, damelaget vi har startet opp. Vi trente før sommerfeire, men så ble jo ferie, og nå starter vi opp igjen :) Blir koselig å spille kamper etterhvert, og jeg må få en fast plass på banen, er en potet(en som er overalt, unntatt keeper) akkurat nå, hehe. Kunne tenkt meg å være beck eller noe, men får se. 

Har du trent i dag? Styrke eller kondisjon? :)

- HaMaHo

Dette våknet jeg opp tilRegn, regn og regn! Har roet seg nå men regn er regn!

Så jeg laget meg frokost!

To skiver med leverpostei og jordbærsyltetøy og eplejuice! Nam, og litt sunt også!

Er det bare meg som ikke har lyst til å løpe når det regner så utrolig mye? Skulle vært 18 år og hatt bil, for da hadde jeg kjørt hend til spenst med en gang! Jeg får håpe været blir litt bedre hvertfall, og at jeg våkner litt. Våknet kl 2 i dag, av meg selv, utrolig nok, hehe.

Har dere regnvær nå? : /

- HaMaHo

Hele kroppen min!

I går var jeg jo på spenst, trente hele kroppen min. Og i dag, kan jeg si at det var en utrolig god treningsøkt, for jeg er lemster/støl i hele kroppen, til og med ryggen! Deilig å vite at det var en god treningsøkt da, må ta meg flere av de øktene hvis jeg skal oppnå det jeg vil.
Og jeg må skjerpe matvalget mitt, må ta sunnere valg! Sånn som jeg kjøpte mørk kokesjokolade, for det er sunnere enn vanlig sjokolade siden det er mørk sjokolade. Gleder meg så til den dagen der jeg kan kjøpe klær jeg vil ha uten å føle at jeg ikke kan gå med det fordi jeg ikke er tynn, og flesket tyter ut overalt.Akkurat nå så sitter jeg å ser på "All a girl wants" (alt en jente ønsker seg), så den i går også, men da så jeg ikke alt fordi jeg tok meg en gåtur med Max mens den var på tven. Den er virkelig en søt film!

Har du noengang trent så mye at du er støl i hele kroppen dagen etterpå? :-)
Noen som har sett filmen jeg snakket om? :-)


- HaMaHo

Gårdagens innkjøp!

Da kommer det innlegget om hva jeg kjøpte i går, noe fikk jeg og noe kjøpte jeg, men det skriver jeg jo under bildene!
Må si; jeg er lemster etter gåinga i går, haha!

SØRLANDSSENTERET

LMC - 150kr(salg, ordinærpris 300kr) Fikk denne, pga det blir bursdagskjolen min, bursdag om 16 dager til :-D


Ganske lik bak! LMC - 150kr(salg, ordinærpris 300kr)


T-skjorte - H&M 99kr // Bukse - Blikkbox 200kr // Cardigangreie - LMC, 100kr (ordinærpris 200kr)


Øredobber og hårstrikk - Glitter, tilsammen 170kr med rabatt på øredobbene i sølv // Bikinitopp - LMC, 50kr


Class Olsen(?) 49,50kr (har allerede mistet en sånn gummigreie.. men gjør ikke noe) BILLIG så kan kjøpe nytt! og de har bra lyd! Fikk disse

IKEA, alt er kjøpt av mamma


Bukse/kjolehengere, 9kr pr stk! Kjøpte 10, så prisen ble 90 kr


Sikksakk-speil 200kr? // Lys til 5kr

Ble fornøyd med innkjøpene jeg, men burde ha kjøpt flere bukser for det trenger jeg virkelig! Men det kan jeg kjøpe i Arendal også, hvis jeg finner noen fine noen som sitter bra :) Og i tillegg så skal jeg jo ned i vekt, så må ikke kjøpe alt for mange fordi er kjipt å bruke opp alle pengene på bukser som kommer til å bli for store etterhvert!

Hva synes dere om innkjøpene? Har dere kjøpt noe selv i det siste? :-)

- HaMaHo

Deilig med en spenst-økt!

Okei, må bare si det! ; Jeg la meg kl 24.00 i går(første gang på fleeeere måneder!) og jeg våknet kl 09.00 i dag!
Tror nesten at det feiler meg noe, men jeg har innsett at jeg trenger å få på plass døgnrytmen før skolen begynner, som er kun ELLEVE dager til, både gleder og gruer meg til skolen, gleder meg til vanlige rutiner igjen, kjedelig med prøver og lekser..

Men i dag, så sto jeg som sagt opp kl 09.00, med tanke på at jeg skulle reise til spenst for å trene styrke. Er jo 2-3 uker siden sist, rett og slett fordi jeg har ikke kommet meg med og jeg vil ikke betale for buss hver gang, blir dyrt i lengda! Jeg har nå bestemt meg for å få til styrke 2-3 ganger i uka + spinning når skolen begynner igjen. Og litt løping utennom da, i 30-40 min ca. (og turer med Max 30 min-60min+)


Fornøyd jente som har kommet hjem etter treningen! / no make-up on!


Gjett om de armene skal bli stramme da!

Nei, men nå må jeg gå i dusjen, har planer om å sole meg etterpå, endelig litt sol ute!

Har du du trent? Eller planer om å trene i dag, selv om det er lørdag? :-)

- HaMaHo

Dagen shoppeantrekk #030812

I dag har jeg hatt en laang dag! Våknet kl 9, reiste kl halv 11 til Ikea (Kristiandsand). Deretter gikk jeg i 2t & 30min, slitsomt! For å så bli kjørt hend til Sørlandssenteret. Jeg var der vel 3t & 30 min inne der! Testa alt fra sko til dongrivest! Endte opp med et par kupp, både på Ikea og Sørlandssenteret. Det kommer i et annet innlegg enten i dag eller i morgen!
Men over til dagens antrekk! Mamma er fotografen min i dag, første gang hun har tatt outfitbilder av meg, så ikke kritiser bildene(jeg skal be henne ta outfitbilder så lenge, hvis ikke jeg får kjøpt meg en trådløs kontroll til mitt kamera, som er Nikon D60 :)


Topp - Cubus // bukse - Bikbok


Smykke - gave(juvelen?) // sko - Bianco Footwear

En stk sliten jente etter shopping i 6 timer!

Tatt når jeg ikke var klar, snudde meg fra det bilde jeg har fra ryggen, men mamma knipset et til, trøtt unge!

Jeg er utrolig sliten, jeg fikk ikke til å sove før kl 4 i natt(eller noe), og jeg sto opp kl 9, det vil si at jeg har nå fått kjøpt meg en Burn, hihi.
Innlegget om hva jeg har kjøpt kommer nok mest sannsynlig i morgen!

Hva har du gjort i dag? :-)

- HaMaHo

I Hope You Feel Beautiful Today !

Da reiser jeg til Ikea og Sørlandssenteret(og XXL). Får vel vise dere hva jeg kjøper når jeg kommer hjem, for jeg antar jeg får kjøpt noe eller får noe av mamma. Jeg skal altså til Kristiandsand, ca 45min å kjøre fra her jeg bor.Outfitbilder og kanskje innkjøpsbilder kommer senere i dag !

Men nå må jeg løpe, så snakkes :)

- HaMaHo

Heaven

Er det en sang jeg liker, så er det Heaven! Jeg aner ikke hvorfor, men kanskje det har med den versjonen jeg hørte på når jeg var mindre, av en jente som mistet faren sin i angrepet 11.09.01, sangen er i bakgrunnen mens hun jenta snakker. Begynner å grine av den med hun jenta!

Denne er utrolig fin å høre på!  


Her er det Boyce Avenue og Megan Nicole, begge er to kjempe gode artister, alene og med andre :)

I morgen skal jeg til Ikea og Sørlandssenteret med mamma. Får se om det blir noe innkjøp på meg, skal ha med penger hvertfall og kan jo hende jeg får noe hvis jeg spør, hihi!

Trenger forsatt forslag til hva jeg kan si/gjøre på video, LINK!

 - HaMaHo

Hva kan jeg snakke om?

Okei, jeg har i hele dag tenkt på videoblogg, men jeg aner ikke hvordan jeg skal gjøre det, eller hva jeg skal snakke om!
Så hvis du har noen tips til hva jeg kan gjøre? Kan gjøre det meste, unntatt "må gjøre-video", er så oppbrukt, og jeg synes det blir for mye stress, for jeg kan ikke redigere! x)


Tatt og redigert av meg!

Så, hva kan jeg videoblogge om? :-)

Skal prøve å få laget en videosnutt, så fort jeg kan. Men må ha noe å snakke om, eller vise noe! 

-HaMaHo

Treningsmotivasjon, del 5

Jeg skrev og fant bilder i natt, rettere sagt kl 4. 
Grunnen til enda en treningsmotivasjons-innlegg er fordi jeg trenger det, og sikkert mange andre!
Jeg må virkelig skaffe meg et headsett nå! Klarer ikke å løpte uten, jeg vet det er en dårlig vane. Men klarer ikke å yte det beste når jeg hører at jeg puster tungt, haha!

Hvorfor kan ikke jeg bare være naturlig tynn? Så kan jeg heller jobbe på å få opp kondisen og få litt styrke(strammere kropp)! Jeg har sett så mye klær, som jeg egentlig vil ha men som jeg ikke kjøper fordi jeg føler ikke jeg kan gå med det!....
Jeg vet at jeg må jobbe med dette! Med trening, kostholdet mitt, og selvfølgelig selvtilliten min! JEG VIL FÅ DETTE TIL!

Har du noen tips til meg? Alt hjelper :-) 

- HaMaHo

Dagene går fort nå!

Aner dere hvor lenge det er igjen av sommerferien? For min del, så begynner skolen den 15. august... Og sommerværet har vært deprimerende! Har så vidt fått farge på skrotten min, jeg som hadde planer om å sole meg mye i år! Er sikker på at sommerværet var i mars/mai, og kommer igjen i 1-4 uker når skolen har begynt. Typisk!

I dag har jeg heller ikke gjort så mye, gikk å la meg kl 5 i dag på morgenen. Våknet kl 1, og siden da har jeg bare sett på tv og vært på datan. Og jeg har vært ute på en tur med Max i dag også, på 1 time :o Leenge! Så nå sitter jeg i sånn pysjamasshorts fra h&m, og en topp + et pledd, fryser litt på beina, men orker ikke å ta på bukse, hihi.

Bare noen bilder jeg har tatt av katten min, har 2 katter selv + 3 i familien + 2 kattunger nå :-)


Se så søt pusen min er, hun blir 1 år rundt slutten av august. Hun har et blått øye og et grønt et :-)

Noen andre som synes sommeren har gått for fort i år, uten fint vær? :-)

- HaMaHo