juli 2012

Billig i drift

I går så sa pappa at jeg fikk 200 kr for å rydde kjøkkenet, stua, badet og gangen, jeg sa det var greit fordi jeg trenger penger. Jeg begynte allerede i går med å rydde, eller jeg kan si i natt? for jeg begynte ikke å rydde før klokken var 2-3 på natta, haha. Døgnrytme sa du? Jeg vet ikke hvor lenge jeg ryddet men ryddet hvertfall kjøkkenet ferdig, før jeg begynte å ta noen mageøvelser. La meg kl 5, sto opp kl 3, yeeeah!

Så i dag, fra kl 3 til kl 5 så ryddet og støvsuget jeg i nesten hele 1.etasje. Uten pause; Flink jeg!
Grunnen til at jeg trenger penger er fordi jeg vil shoppe, haha! Neida, eller joda, jeg trenger klær, har rydda klesskapet mitt og kastet 4-5 (kiwi)poser med klær, fulle!
Men jeg vil ikke bruke så mye penger på klær fordi jeg skal jo ned i vekt, for da blir jeg tynnere, med andre ord; jeg trenger penger til nye klær etter jeg har gått ned også!
Har også gått tur med Max, varte i 48 min, lenge men deilig!

Hva har du gjort i dag? :-)

HaMaHo

Mine meninger

Jeg har da opprettet en kategori på bloggen min, som heter; Temaer/meninger.
Grunnen er så enkel som at jeg har meninger som alle andre, jeg kommer til å skrive om mye forskjellig. Kommer kanskje ikke så ofte innlegg om meningene mine, men heller om tema, noe som går ut på det samme igrunn. Bare at jeg finner ut litt fakta, og skriver litt utifra meg selv!
Men jeg må si at jeg er kanskje ikke så flink til å si mine meninger, for jeg er både fram og tilbake på det meste! Men hvis jeg begynner å skrive mine her, så kan det jo hende jeg blir bedre på det :-)Har dere noen tips til meg, til hva jeg kan skrive om (tema)? :-)

- HaMaHo

Wants from Nelly!

Jeg har vært innom Nelly's nettside, må si; er masse fint der! Når, og da mener jeg når jeg blir tynn, så skal det bli masse shopping derfra :-)

KJOLER


Søt kjole, som du kan du få for kun 479,- LINK


Denne er utrolig søt! Koster 449,- LINK


Litt rocka, men samtidig søt! Koster 399,- LINK


Enda en søt kjole! Den koster 279,- LINK


Sånne kjoler er på mote i år, søt! Litt synd at jeg er så kort.. Koster kun 449,- LINK


Alltid hatt lyst på denne kjolen, den er dødssøt! Koster 449,- LINK

TOPPER


Denne er så tøff, rocka! Koster kun 149,- LINKElsker det flaget! Enkel men fin topp. Koster kun 149,- LINK


ELSK, kan ikke si noe annet enn; ELSK! Koster hele 899,- desverre for min del. LINK


Kors er så fint på topper (og smykker)! Denne toppen koster 369,- LINK

SKO


Rocka, men kule og søte ballerinasko, til 499,- LINK


Disse er så råe! Must for de som har penger! Koster 1695,- LINK


Helt enkle men stillige sko, som man kan bruke til alle tider! Koster kun 399,- LINK

OG jeg kunne sikkert funne masse, masse mer på Nelly!

Noe du likte? :-)
Har du noen gang bestilt derfra eller ønsket? :-)

- HaMaHo

Dagen min i dag & oufit 290712

I dag har det faktisk skjedd noe, utrolig nok! Katten min, Chanel, har nå vært gravid i lang tid, og i dag i 1-2 tiden så fødte hun 2 unger, en helt hvit og en hvit med svart flekk på hodet, søte små! Jeg kan ta bilder av de når de blir noen dager gamle, akkurat nå er Chanel veldig mye med de, på rommet mitt i en eske, hehe :-)

Ellers i dag har jeg bare slappet av, gått tur med Max og rocket med rockeringen i stua.

Tok bare to kjappe bilder av outfitet mitt i dag, før kameraet gikk tom for strøm. Ikke spesielt fine og gode bilder, menmen.

Topp - Cubus // Bukse - Bikbok

Som jeg sa, så var det ikke noen gode bilder :-) Skal prøve å bli bedre på å ta outfitbilder, men har ingen steder å ta bilder og jeg tar de selv med å løpe fram og tilbake fra kamereaet = STRESS.

Jeg har funnet en blogg jeg ser opp til, og det er nemlig Caroline, som jeg linket i forrige innlegg. Hun er flink til å blogge! :-)

Hva har du gjort i dag? :-) 

- HaMaHo

TIPS TIL HVORDAN BLI VAKKER OG FOTOGEN

Creds til <CAROLINE> for dette innlegget, som jeg fikk lov til å reposte på bloggen min. Skrevet av henne, utrolig god blogger :-)Er du tynn, feit, smal, bred, høy eller lav? Det har i hvert fall ikke noe å si på din skjønnhet. Ingen kropp er perfekte, og derfor vil jeg tipse dere om hvordan bli enda vakker og fotogen uten å faktisk gjøre så mye

1. Vær sunn. Bytt ut smågodtet med jordbær og banan. Det er både bra for humøret og kroppen din!


2. Drikk mye vann. Drikk så ofte du kan. Jeg har alltid med meg en vannflaske samme hvor jeg er. Om det bare er en tur til byen eller om det er en hyttetur.


3. Få håret bort fra ansiktet. Da virker du ikke så sjenert, og det fine ansiktet ditt blir vist til verden. I tillegg virker du mer attraktiv.

4. Smiiiil  :D

5. Ha en god holdning. Ikke la det bli en vane å stå som en potetsekk. Rett deg opp! Det funker alltid.

6. Hold hodet opp! Det er ikke alltid vits å se ned i bakken. Vis verden hvor vakker du er ved å holde hodet oppover.

7. Vær et godt forbilde. Ikke røyk og snus! Huden og kroppen blir aldeles ikke fin av slik møkk. I tillegg er det mye bedre og morsommere å være et godt forbilde for de yngre (lillesøster, blogglesere o.l)

8. Vær positiv. Prøv å tenk positivt så ofte du kan. La det negativet i livet blir noe positivt. Har du kjærlighetssorg kan du tenke at det alltid er noen som er bedre og som vil ha akkurat DEG.

9. Ha selvtillitt! Stå for dine meninger selv om dine venner mener noe annet. Kle deg som du vil fordi DU synes det er fint.Del gjerne innlegget videre hvis du likte det!

- HaMaHo

Treningsmotivasjon, del 4

Jeg legger bare ut noen bilder jeg, siden jeg prøver trossalt å forandre meg litt, og trenger motivasjon til det for av og til er det tøft å prøve å forandre livsstilen sin, for den jeg har nå har blitt en vane; en dårlig vane.

Sånn, nå skal jeg ut, legge meg i sola! Er endelig sommer her nå, endelig kan jeg få litt farge på kroppen eller hvertfall prøve!

- HaMaho

Pretty Little Liars

Okei, jeg har hatt så lite sosialt liv de siste dagene, som det er mulig! Vil jeg nå si.

Dette har jeg gjort dag og natt


De episodene er bare så gøye, og noen er så skumle (hihi), men nå har jeg kommet til sesong 3, og episode 7 eller noe, kommer en ny episode hver tirsdag eller onsdag, så det må jeg huske!
Så jeg vil bare beklage for lite blogging, men kommer nok til å bli mer nå, nå som jeg er ferdig med alle episodene som er blitt lagt ut, med mindre jeg finner en ny serie som jeg vil se.

I går så var jeg på spenst, deilig å endelig trene ordentlig igjen! Skal aldri gå så lang tid mellom hver gang! Var skikkelig deilig å trene i går fordi det var så få der, og svetta rant. Trene i ca. 1 time :-))

Har dere hatt en spennende ferie fram til nå? :-) - Jeg har gjort absolutt ingenting.  

- HaMaHo

5. dag med trening, flink?

I dag har jeg trent, igjen. Dag 5 av 30 dager, er jo en start det :-)
Håper jeg går ned i vekt, for jeg er ikke fornøyd med den jeg er nå, skjønner ikke at folk ikke sier ifra når folk legger på seg, og spiser masse drittmat. Men en ting er jo bra, fant det ut selv og jeg vil aldri veie så mye jeg gjør nå. Sier ikke hvor mye jeg veier, men er mye for en som kun er 155cm høy/lav.

Dette er litt motivasjonsbilder til meg, og kanskje deg?Nå har jeg akkurat spist middag, det ble ris og kyllingvinger/klubber, naam!

Har du trent i dag? :-)

Over and out! :D

- HaMaHo

Dagens outfit 190712

I dag har jeg igjen, min 4. dag på rad, trent 30 day shred! Stolt over meg selv altså, om 6 dager er jeg 1/3 del ferdig, hihi :-) Har også begynt å spise sunnere, havre knekkebrød med leverpostei og jordbærsyltetøy.

Men over til overskriften, dette er min outfit for i dag

Topp - Bikbok // shorts - Cubus

Er ikke akkurat fint vær i dag, overskyet, men er ikke så kaldt heller. Håper snart sola kommer, for jeg er veldig skuffet over sommerværet vi har hatt til nå..

Noen andre som er skuffet over sommerværet fram til nå?

- HaMaHo

3. dag med trening

I dag var 3. dagen min med 30 day shred. Jeg føler jeg gjør det bedre allerede! Det er jo bra, for da vises det at jeg har blitt litt sterkere, allerede.
Jeg vet at jeg skal blogge om hverdagen min, men nå har jeg startet på nytt med trening, og jeg har så og si ikke noe bedre å blogge om for tiden.Litt motivasjonsbilder for oss med litt ekstra vekt enn nødvendig!
Okei, jeg skal nå begynne å spise sunnere, prøve mest mulig med de måltidene jeg lager selv for jeg bestemmer ikke middagen, desverre. Og desverre velger jeg ikke alltid det som kjøpes, og da blir det som regel usunn mat. Og jeg sprekker ganske fort.. Må prøve å bli bedre, i alle områder!

Har dere noen tips til middagsretter som jeg kan lage, som er enkelt? :-) ER DESPERAT!

- HaMaHo

Trening og hoppebilde

Nå har jeg nesten akkurat tatt en treningsøkt. Den besto av 30day shred. Og for dere som ikke vet hva det er, så vil det si at jeg har lasta ned et treningsprogram med Jillian(hun som er trener på slankekrigen), der man skal igjennom 3 leveler, hvert level varer i 10 dager. Det er 3 "inndelinger" i hver level, som består av mage, styrke og kardio. Man skal liksom gå ned i vekt ved å bruke dette programmet og bli litt sterkere, så jeg tester det ut. Jeg er kun på dag TO, så laaang vei igjen, 28 dager left.Hvis dere vil vite mer, så er det bare å spørre meg, så skal jeg se om jeg kan svare :-)

Ellers har jeg prøvd å ta hoppebilde, herreguuud å vanskelig det var! haha

Hoppebilde uten hode, wiiho!
Dette var det beste jeg fikk til

For et bilde..

Ellers så har jeg mye å tenke på, private ting! Så derfor er det litt lite med oppdateringer. Håper det blir bedre med oppdateringer nå framover.

- HaMaHo

Treningsmotivasjon, del 3Okei, jeg har nå innsett at jeg må ned i vekt, eller har innsett det for lenge siden. Men jeg må ta det på alvor! Jeg har da begynt å trene litt, er nesten 2-3 uker siden sist jeg trente/løp. I morgen skal matvanene forandres! :-) Jeg har allerede begynt å forandre, men nå skal jeg få pappa til å kjøpe sunnere middager også, for han sa seg enig på butikken at kostholdet må forandres siden vi bare spiser drittmat når det kommer til middag.

Har dere noen middagstips? :-)

- HaMaHo

På rare steder

Jeg har jo 5 katter, men 2 av de legger seg på rare steder. Bare seDette er den ene katten, Chanel, hun pleier å legge seg i poser som ligger på gulvet, hun legger seg også i bokser.

Mens denne katten er ungen til Chanel, og hun legger seg også i rare ting, som denne pappgreiaEr det bare jeg som har sånne katter som ligger seg på rare steder? :-)

- HaMaHo

Dagens chilleoutfit 140712

I dag har jeg igrunn ikke gjort noe. Bare vært inne og sett på tv, og sett på tv, haha. Som dere ser har jeg bare gjort ingenting. 
Og dette var min frokost, haha

Skive med leverpostei og et glass med eplejuice. GODT :-)

Nå skal jeg se videre på Lilo og Stich, gammel og god film.

Hva har du gjort i dag? :-)

- HaMaHo

No Name

Jeg har da fulgt med på en fyr med navn Ryan O'Shaughnessy, en gutt fra Dublin, Irland(tror jeg), hvertfall, han var med på Britan's Got Talent(altså talentshow). Vet ikke hvor langt han kom, men det er fra 2012, så det er vel ferdig, eller snart på slutten av programmet. Jeg følger han på twitter, og han skrev faktisk i dag, at om akkurat en mnd(13. august) vil mange av hans nye sanger bli lagt ut, og jeg gleder meg til å høre de!

Dette er fra auditon, er så vittig på begynnelsen, fordi dommerne vil vite navnet på jenta denne sangen er laget til, men han vil ikke si det.Hvis du ikke orker å høre på alt det, så kan du bare se på denne, dette er musikkvidoen til denElsker denne sangen, han har en fin stemme også! :-)

Dette var da et lite musikktips fra meg, om du har noen musikktips til meg, så bare kom med dem. Trenger musikktips til trening hvertfall!

Har du hørt denne sangen før, eller om han? :-)

- HaMaHo

... fikk ikke!

Søren da, var utsolgt på en halv time! Jeg satt der i 1 time, fikk ikke tak i en eneste billett.. Så urettferdig, ingenting går min vei.. Menmen, jeg får vel bare leve med det, eller hva?

Sånn følelse har jeg nå, men dette er et gammelt bilde!

Var forresten ute å løp i går, i lysløypa, og tungt var det også siden det er så lenge siden jeg har løpt. Nå skal jeg ikke ligge så mye på latsiden lengre, men ta tak i det jeg er misfornøyd med !

Noen som fikk tak i billett? :-)

- HaMaHo

Fa... !! Billettservice...Me atm!

Fa... da, kommer ikke inn på selve billettservice siden, så jeg får ikke bestilt billett...
Så dette er meg nåå


Kommer ikke inn.... Like før jeg gir opp! Men siden jeg er en Belieber så skal jeg liksom ikke stoppe å tro (Believe) ...
Men er ikke lett, men jeg skal klare det!

Noen andre som prøver å skaffe billett, men som ikke kom inn? Eller er det noen som har skaffet seg billett? :-)

- HaMaHo

Treningsmotivasjon, del 2

Siden dette er en "dagbok" så kan jeg jo skrive hva jeg vil og legge til de bildene jeg vil. Jeg har allerede lagt et innlegg om treningsmotivasjon, men jeg tenkte jeg kanskje kunne gjøre det hver uke, 1-2 ganger i uka for de som sliter med å finne en motivasjon til å trene, hvertfall sliter jeg litt med det. Jeg bruker kjendiser som Miley Cyrus og Selena Gomez som inspo, og andre helt randome folk, og bilder med tekster :-)

Dette var noen bilder som har gitt meg motivasjon, men et bilde som gir meg motivasjon er

DEN ER GENIAL! :D

Men nå får jeg snart besøk av Sevgi, en jeg gikk i klasse med år, men desverre ikke kommer i samme klasse dette skoleåret :-(

Liker dere bildene? :-) Har dere noe tips til meg, om trening eller motivasjon? :-)

- HaMaHo

Scooteren min funker! Skal søke på jobb

Nå funker endelig scooteren min, for nå, håper dette varer! For jeg er lei av at den ikke funker, så i dag skal jeg søke på jobb, min første ordentlige jobb. På Coop Obs cafe, ikke den beste jobben men den er grei nok, og jeg får penger, jeg trenger penger, hehe :-)

Her er bilder av den skjønne, blåe scooteren min:Og til slutt, et bilde av meg som er fornøyd


Er så GLAD for at jeg har en scooter nå, slipper å sitte hjemme hele dagen fordi jeg ikke kommer meg noen steder, men nå, skal jeg være overalt :-D haha

Har allerede kjørt en del med den, siden jeg har midlertidig førerbevis, får det ekte denne uken, blir nok slutten av uken, skulle ta en uke og det blir det på torsdag :-) Men er så gøy å kjøre, man er så fri og man kommer overalt uten å måtte mase på en i familien eller må betale for den teite bussen, forstår ikke busstabellen engang, hater å ta buss!

Men nå må jeg gå, for jeg skal snart hend til en venninne før vi kjører videre til coop obs, for å søke på jobb :-)

Har du lappen?

- HaMaHo

Deilig vær!

I dag har det vært deilig vær, egentlig alt for varmt i perioder, men jeg har fått solt meg litt hvertfall. Jeg får seriøst aldri en ordentlig brunfarge, får egentlig bare litt gylden brunfarge.
Tar ikke den joggeturen i dag heller, er litt slapp for tiden! Men er så mye som foregår som jeg ikke vil skrive om, hvertfall ikke enda..


Solt meg, dette håndkle er fra i fjor når jeg var i Spania :-)

Istedenfor et sånn vakkert bilde av meg, så kan dere få et bilde av den miste katten :-) Elsker at den har et blått og et grønt øye!


Gikk å la meg kl 6 i dag, haha! Døgnrytmen min er ikke helt på topp. I morgen skal jeg faktisk søke på jobb, ikke den gøyeste jobben akkurat, Coop Obs cafè, men jobb er jobb, og penger er penger (som jeg kan bruke på shopping!)

Har dere hatt fint vær i dag? og hva har dere gjort i dag? :-)

- HaMaHo

Gårdagens + litt scootersnakk

Det er så irriterende, jeg har lappen men ikke scooter!.. Kommer meg ingen steder! Jeg sov så og si fram til kl 4 i går fordi jeg kjedet meg, så scooter skal kjøpes! Har funnet en som jeg liker, og som ikke koster en formue men som skal funker bra! Så kjøper den kanskje, men først skal jeg teste den for å være helt sikker :-) Så i går var jeg bare hjemme, eneste gøye var at jeg fikk besøk halv 10 og fram til kl halv 1 av en venninne, vi holdt på med hundene, snakket og spilte kort :) 

Scooteren ser sånn ut

Nydeligheten selv jo! ikke en eneste ripe i lakken, kom rett fra lakkering-
Den har desverre ikke speil, men det kan jo kjøpes for en billig penge. Å så var det noe med blinklysene men er nok ikke så vanskelig å fikse, har jo trossalt en bror som er utdannet bilmekanier, men som ikke har jobbet som det pga ryggen.. :(

Og forresten, jeg tok aldri den løpeturen, haha! Får vel gjøre den i dag :-) Når jeg først har lagt meg til å sove og stå opp igjen, har ikke fått til å sove... og klokken er halv 6, grait!

Hva synes du om scooteren? :-)

- HaMaHo

Treningsmotivasjon!

Siden jeg selv prøver å trene til vanlig, så tenkte jeg å legge ut noen bilder her, som kan være med på å gi motivasjon til noen av dere :-)Og for de som skal ned i vekt, dette bilde viser at det er mulig!


Håper dere fikk noe treningsmotivasjon, for det fikk jeg! Får vel ta meg en løpetur eller noe senere :-)

Pleier dere å trene til vanlig? :-)

- HaMaHo

10 ting du ikke viste om meg!

Siden jeg akkurat har begynt å blogge, og har sikkert ikke de samme leserne som jeg hadde før.

  • Jeg har bodd på Saltrød også, når jeg gikk i 3.klasse, tror jeg(dette er det faktisk ikke så mange som vet om)
  • Jeg kommer til å bli kattemenneske når jeg flytter ut, kommer til å eie 100 katter og 1-2 hunder! LOL
  • Jeg var utrolig sjenert før, men er mye mindre nå! Heldigvis!
  • Jeg har bestått mopedteorien, og har lappen, men scooteren min funker ikke...
  • Jeg er utrolig sta, når jeg mener jeg har rett!
  • HAR lyst på jobb, vet det er kjipt, men jeg trenger penger til å shoppe, hihi :D
  • Jeg spiser når jeg kjeder meg...
  • Jeg elsker animasjonsfilmer! :)
  • Jeg blir ALDRI brun, uansett hvor mye jeg soler meg!
  • Jeg prøver faktisk å gå ned i vekt, fordi jeg ikke er fornøyd med den jeg er, så kommer nok innlegg om trening også innimellom!

Det var 10 det, hehe.
Og siden jeg er så glad i dere som leser, skal dere få et fint bilde av meg, siden jeg tar meg selv så høytidlig, haha.

Når jeg solte meg i går :-)

Fant ut akkurat at jeg kom inn på 1. valget mitt, barne- og ungdomsarbeiderfaget 2. året!  wiiiiiii!

Noen andre som har fått vite at de har kommet inn på det de vil?! :D

- HaMaHo

Outfit 050712


topp - only
shorts - cubus
skjerf - only/pieces
sko - Bianco FootwearEllers i dag har jeg stresset! Jeg var nede på traffikstasjonen, måtte ned et annet sted for synstest, så tilbake igjen.. Mye stress, men orker ikke å forklare! MEN jeg klarte teorien, så nå kan jeg kjøre lovlig med scooter.. scooteren min funker ikke da -.-

Så har jeg også vært med Lene, og familien hennes på en hytte til en nabo av de, koselig, sovnet mens jeg solte meg, haha typisk meg!
Bare et til glansbilde av meg selv, tatt av meg selv:


Et bilde av utsikten til hvor vi var! :)

Hva har du gjort i dag? :)
Tips til blogging? =)

- HaMaHo

Hello, i'm back bitches!Yeah, that's right! Jeg prøver å begynne å blogge igjen, denne gangen bare funfun, skal prøve å få til flere outfitbilder enn før :)
Siden jeg sier jeg skal ta outfitbilder, så kan jeg like godt ta det nå! Hoho, kommer et innlegg om outfitet mitt senere, først skal jeg ta bussen til Stoa, innom traffikstasjonen ta teoriprøve for moped, klarer den aldri! Og så skal jeg til en venninne på jobben hennes og levere sånne Enjoy-bøker, solgte 0 av 2, hihi!

Tips til hva jeg kan blogge om?! Tar gjerne imot forslag! :D

- HaMaHo