Hverdag

Håndball, skole og prøver?

I går så var det håndballkamp. Jeg har da begynt på Strømmen-Glimt, i 5. divisjon. Vi vinner ikke stort, men det er gøyalt! En form for sosialitiet og trening, i en og samme ting! Jeg greide da å skadde meg en del på kampen i går, ikke sånn at jeg måtte ut av banen. I dag derimot, kjenner jeg det utrolig godt! Jeg har vondt i hoftene, bakhodet, mellom nakken og halsen, og albuen + jeg får ikke løftet venstrehånda i "håndballstlling", får ikke til å løfte det noe høyt. Gjør vondt uansett!

Men jeg er da veldig opptatt av å komme meg i bedre form for tiden. Jeg skal kanskje til London, på klassetur, i mars! Så hadde jo vært gøy å være mer fornøyd med kroppen sin mens man skal på en tur der det tilbys mye shoppingsmuligheter! Driver forresten å selger kjeksbokser, mormors doble sjokoladeflarn og 5 andre typer. Fått utrolig mange bestillinger nå! 

 

Hvis jeg får det til, å gå ned i fettprosent og opp i muskelprosent, så garanterer jeg dere før og etter bilder! Hihi ! Skal vel ikke si HVIS men heller NÅR jeg får det til :)

Og jeg øvde til prøve i PTF, både før og etter treninga. Skolen tar så mye energi av meg nå, er så skolelei at jeg gleder meg ekstra mye til ferie nå! Sove, hvile helt ut, og bare ta ting med ro uten prøver osv. De på skolen tar å gir oss all mulig framføring og prøver nå før jul, alt på en gang nesten. Teit, men det er sånn opplegget er for de. Alltid sånn føler jeg da. Siden jeg er helt knekt nå så går jeg å legger meg, vil bare sove, sove lenge som mulig! 

Trener du sport? eller på treningssenter? 

- HaMaHo 

Det å tvinge seg selv til å spise...

Paprika, har aldri likt paprika. Eller hvertfall ikke på en god stund nå. Så nå har jeg et mål, nemlig å spise paprika til maten min, i salater, til hamburger, til ost på brødskiva, ja you name it! For første gang på lenge så spiste jeg det i dag, på hamburgeren min. Og jeg må si, jeg er mektig imponert av meg selv, at jeg ikke brekte meg eller noe sånt. Spiste den opp, siden jeg er så back in the business så legger jeg til et bilde av maten. 


Ikke mye paprika, men er jo som sagt i tilvenningsfasen. Hoho, hørtes snålt ut. 

Kan si med en gang at denne bloggen kommer til å ha innlegg som kommer til å innholde mat(kosthold) og trening, og hverdagslige ting sånn som antrekksbilder og innkjøpsbilder, og hva jeg ellers må dele med dere. 

Noen andre som prøver å like noe de egentlig ikke liker? :) 

- HaMaHo 

Mer treningslyst nå !

Nå har jeg endelig fått ny scooter, en Daelim S Five. Den ser ikke ut som Vespa akkurat, men den starter og går, og jeg er fornøyd! Jeg skal feire ny scooter med en treningsøkt på Spenst i morgen, nemlig med SPINNING. Wow, sier jeg bare! Flink jeg er!! 
Sånn forskjell vil jeg se etterhvert! 
Jeg må både ha cardio og styrke for å oppnå de resultatene jeg vil se, og nå som jeg har scooter, så har jeg ingen unnskyldning for å ikke trene på Spenst, for nå kommer jeg meg jo selv hend, helt til isen legger seg på bakken. 

Har du fått noe ny treningsmotivasjon i det siste? :) 

- HaMaHo 

Før - underveis- og etterbilder (bryna) !

Da har jeg akkurat kommet hjem fra byen. 4 timer med gåing, det kjennes, men nå har det gått over. Så nå er jeg klar til løping og håndballtrening etterpå.
Når jeg kom til byen, så gikk jeg bare rundt i 30min, før jeg gikk til Lucky frisør og møtte Inger Helene, en venninne. Der tok det vel 15-20 min før jeg var ferdig, da hadde jeg farget, nappet og klippet bryna mine. Var utrolig rød etterpå, må ha sett rart ut for de som gikk forbi meg i dag, haha. 
I dag så kjøpte jeg en t-skjorte, bukse og to øredobber, men kommer senere i et annet innlegg :-)

 
Hva synes dere? Jeg er hvertfall fornøyd, så absolutt verdt den smerten det var å ta bryna i dag(silketråd) og de 300 kronene jeg brukte på det !  
 
- HaMaHo 

Dagens antrekk 021012 + et gårsdagens innkjøp

Jeg reiste jo til byen i går, da ble det tre innkjøp. Jeg kjøpte meg sportsundertøy/superundertøy, en fin militær topp, og en genser. Den genseren er på dagens antrekk. Resten kommer i et innkjøpsinnlegg litt senere, enten i dag eller i morgen.


Genser - Vero Moda(99kr) // singelett - BikBok // Bukse - BlikkBoks.. Skulle ha tatt bedre bilder, men er så vanskelig når jeg ikke har selvutløser-kontroll..

I dag skal jeg også til byen. Vet ikke om det blir så mye shopping, men i dag skal jeg farge og nappe bryna mine. Hater å måtte tegne på morgenen, og nappingen blir jeg aldri fornøyd. Så etter jeg har gjor det, så skal jeg holde styr på de, haha. Siden jeg allerede har tatt noen bilder i dag, uten å ha tegnet på de, så skal jeg gi dere før- og etter bilder når jeg kommer hjem, håper både jeg og dere blir fornøyd med resultatet :-) 

Etter byen, så er det hjem og slappe av litt før det bærer videre på trening med håndballaget, meen før det, så skal jeg faktisk løpe en liten tur med en venninne som heter Stine(vi går i paralellklasse og på samme håndballag). Så etter løpeturen så er det håndballtrening. Kommer til å føle meg sprek etter de to treningene, som skjer etterhverandre! 

Hva skal dere i dag? :-)
Hva synes du om dagens antrekk? :-)  

- HaMaHo 

Byen med Lene !

Nå om 15 min så må jeg løpe for å rekke bussen. Men istedenfor å gjøre meg helt klar så sitter jeg her å blogger, hihi. 
Må gå opp å skifte topp, igjen. Blir jo aldri fornøyd med det jeg går med, hvertfall noe jeg skal kjøpe i byen når vi er det: Topp/singelett/t-skjorter, virkelig noe jeg trenger!  :)
Dagens antrekk kommer senere, når jeg kommer hjem fra byen. 

Fra Spania-turen i fjor sommer. Hun er alltid brun, jeg er bare hvit jeg, haha! 

Skal du noe i dag? :) 

- HaMaHo 

Er tilbake nå !

Jeg har ikke vært her på snart en uke? Grunnet nettet ikke har vært tilgjenglig hjemme, har også vært i praksis på en barnehage så jeg har vært helt utslitt når jeg har kommet hjem. Krever litt å jobbe i en barnehage altså! Jeg kan jo fortelle hvorfor jeg er i praksis. Grunnen er så lett som at jeg går jo på "barn- og ungdomsarbeider linjen" og på dette 2 året er praksis mer seriøst. Jeg var først en uke nå, så hver fredag fram til jul ( minus den i neste uke siden det er høstferie og en til fredag). Og etter jul skal vi ha praksis, men da kan vi velge å forsette eller bytte plass. 

Det faget vi har praksis i, heter PTF(program til fordypning). Vet ikke hvordan jeg skal forklare det faget, men vi har mye praksis, og en del teori knyttet til det vi gjør. Som f.eks. denne:


Det er min Knerten(Heter Pernille), denne har vi laget for å lage sjel til noe som ikke har liv. For det gjør barn ganske ofte. Hehe :-)

Det jeg gjør nå, er bare å høre på musikk, spiser litt smågodt og skal til å lese på et blad, kalt " LevBra", første gang jeg leser dette bladet men gleder meg til å få masse motivasjon til å bli sunnere og trene mer, har nemlig skeiet ut mye når det kommer til trening...

- HaMaHo 

Klassebildet til 2BUA

Jeg går jo andre året mitt på helse- og sosial linjen, på barne- og ungdomsarbeider. Jeg stortrives i klassen min, det som er så bra er at alle snakker med alle, og vi er glade til alle tider :) 
Men ingenting slår den klassen jeg var i fjor, den var sinnsyk, haha! Men i denne klassen jeg går i nå, så begynte vi å tulle med hverandre ganske tidlig og le mye! Vi blir vel en sinnsyk klasse, etterhvert. Vi har jo akkurat begynt på skolen. Men nå skal jeg se videre på Norske Talenter som går på tv2. Så snakkes vi i morgen, enten før eller etter håndballkampen. Utrolig, endelig første håndballkamp på over 1 år! Gledeer meg! 

Jeg synes vårt klassebilde ble fint, hva synes dere? Er dere fornøyd med deres eget klassebildet/portrett? :) 

- HaMaHo

Syk, enda...

Jeg bestemte meg for å gå på skolen i dag, gjett hva? Vi var på skogstur med 2BU, og jeg både frøys og var varm, så sa en lærer at jeg hadde feber å måtte reise hjem. Heldigivis hadde kontaktlæreren min en bil så han kjørte meg hjem. Jeg sov i nesten 5 timer når jeg kom hjem, og så hadde jeg ikke feber lengre. Vært syk i det siste? : ( 

 - HaMaHo

Skoledata er noe ...

Min data funker en sjelden gang, og den sjeldne gangen er nå. Har vært uten data i nesten 2 dager nå. Merker det er irriterende fordi jeg er så avhengig av Facebook og Bloggen, og andre sider som WeHeartIt. 
På mandag så var jeg ikke på skolen, var syyk. Følte jeg bare ble sykere og sykere når jeg var hjemme hele dagen, så jeg valgte å gå på skolen i går. Jeg er litt bedre enn det jeg var i helga + mandag, så nå håper jeg på å bli helt frisk. Kan bli en liten sjanse for det akkurat nå, for i morgen skal vi på tur i skogen, og  det er ikke akkurat så veldig varmt ute nå, er jo trossalt høst.. 


Outfit forrige uke(hadde ikke noen andre bilder å bruke), men må få kjøpt meg flere sånne gensere, den var deilig å gå med! 

I dag har det vært prøve, åpning av skolen(skumle folk som danset eller hva de gjorde) og kakespising. Og etter det så reiste jeg til grendehuset for å besøke mor og far(altså bestemor og bestefar), og var med de hjem. Ellers så har jeg kommet meg hjem og kjeder meg. Får finne noe gøy på tv, eller sette på musikk og danse som en gal ! 

Hva har skjedd i det siste? :) 

- HaMaHo

Hater å være syk..

Det verste med å være syk, er å være hjemme fra skolen, faktisk! Vil heller være på skolen enn å være hjemme siden da er man i det minste sosial. Og når man er hjemme føler man at man er ekstra syk, sånn som meg nå, er ikke så syk men føler meg er utrolig syk..  
Er ikke ofte syk, heldigvis!  

Vært syk i det siste? 

- HaMaHo 

Birthday party !

I går feiret jeg min bursdag. Ble drikking, men var ikke i form... Litt synd, siden jeg endelig skulle feire bursdagen min med noen fine jenter så var jeg litt i dårlig form og begynte å bli forkjølet. Tror jeg hadde feber før jeg gikk å la meg, for jeg frøys så utrolig mye, endte opp med en shorts, joggebukse, t-skjorte og en hettegenser + dyna, før jeg sovnet. 


Henriette og Inger Helene


Inger Helene og meg 


Gjengen ♥ 


Lene og Inger helene 


Inger Helene og Johanne 

Som dere kanskje ser på disse bildene, så har de en ting til felles, Inger Helene! Skal si: Hun var en linselus den kvelden, hahaha!

Var en utrolig koselig kveld med litt drikking, snakking og dansing :) Synd at jeg begynte å bli forkjølet og var tung i hodet, men skal nok ha en sånn party igjen, kanskje med fler folk da og jeg på bedre form! 
Innkjøpene som har blitt gjort i det siste kommer i et innlegg senere i dag! 

Hva gjorde dere i går? :)

- HaMaHo

Lekser...

Akkurat nå så holder jeg på med leksene mine. Har ikke fått mye lekse, er bare 12 oppgaver, men har utsatt de i to dager nå, så nå må jeg få gjort de! Orker ikke å komme i morgen uten å ha gjort de, er jo trossalt kun uke 3, vi er på nå.
Er kun på oppgave 8, eller kun og kun. Er jo snart ferdig! Men jeg må bare logge av det meste av det jeg er innpå, blir så lett forstyret, hehe. 

Noen andre som har fått lekser så tidlig? :)

- HaMaHo

Militæret? whaat?!

Jeg fikk et brev i dag fra militæret, der det sto at jeg er med i sesjon 1. Men så vet jeg ikke hva jeg vil, for jeg tror ikke jeg kommer til å klare militæret men samtidig, tenk å kult det hadde vært! Det er jo en opplevelse for livet! What do to? 

Random bilde! som ikke passer inn.. 
 

Jeg er usikker på dette. Heldigvis så er svarfristen 29 sept, men... nei... huff...Tror nok ikke jeg gidder å reise til militæret, vil bli ferdig med utdanningen min også.

- HaMaHo 

Hårfargen, før - etter

Jeg fant ut på fredag at det var på tide å farge håret mitt, eller bare freshe det litt mer opp. Følte jeg hadde den lange etterveksten, noe jeg antageligvis hadde også. Så jeg spurte Inger Helene om hun kunne farge håret mitt, hun sa ja, men hun sa også hun har aldri vært så nervøs før, selv om hun har farget håret på søsteren sin. Hun mente det var en forskjell, på om hun ødelag mitt hår eller søsteren, haha! 

Tok ikke noe før-bilde, men får bare ta et litt eldre bilde, er jo ikke samme lys eller noenting da, men men! 


UNDERVEIS


Man kan ikke se så stor forskjell, rett og slett fordi jeg følte ikke for å farge det anderledes, hehe.

Noen andre bilder, som Inger Helene har tatt

Leo


Leo


Fluffy


Fluffy og Leo

Og sist men ikke minst et bilde av Inger Helene, søta! 


Kan vise et bedre bilde i morgen av håret, men som sagt, ikke stor forskjell igrunn! 

Har dere gjort noe spesielt i dag? :) 

- HaMaHo

Bursdag, bursdag, bursdag !

Håper dere forstår at jeg kommer ikke til å legge ut video i dag, har nemlig bursdag, og har blitt 17 år! Nå er det kun 1 år igjen til jeg blir 18 og kan gjøre så mye rart jeg vil, wii.Vi snakkes :)

- HaMaHo

fuck kameraet..

Jeg skulle til å begynne å filme svarene på spørsmålsrunda, meeeeeen, så gikk den tom for strøm... Så med andre ord, så må jeg lade kameraet, og i mellomtiden så har jeg ikke noe annen kamera med video...


Sånn er jeg akkurat nå! .. Sur! Siden den gikk tom for strøm. ((((((GAMMELT BILDE, eller er fra i fjor, hihi).

Noen andre som har opplevd det, når de skal filme/ta bilde? -.^

- HaMaHo

I'm still here!

Unnskyld for å ikke blogge på 2? dager nå, har bare vært mye med skolen, masse inntrykk og ny klasse. Og selvfølgelig så går det mye energi til det nå siden skolen er så stor, og det er uvandt !
Hmm, jeg vet igrunn ikke hva jeg skal skrive. Har ikke skjedd så mye i det siste. Eneste var håndballtrening på tirsdag, gym på onsdag(kjempe gøy gym!) og i dag har jeg bare sovet, trøtt og sliten + at det skjer en del hjemme som jeg ikke vil dele på bloggen.


Bilde er fra i fjor sommer.

Men nå har ovnen slått seg ut, så nå må jeg putte inn pizzaen :) Skal bli godt med mat nå, er lenge siden jeg har spist!

Hva har skjedd i det siste da? :)

- HaMaHo

Da har jeg spørsmålsrunde!

Da kjører jeg i gang en spørsmålsrunde siden det har blitt etterspurt et par ganger nå. Så da er det bare et spørsmål til dere!Jeg vil svare på video, siden det også er ønsket :) Jeg har forresten hatt mine første skoledag i dag(hvis man ikke ser utifra litt på onsdag). Var ganske greit å begynne selv om jeg er dødssliten nå, men må si at jeg trente før skolen startet for vi begynte ikke før kl 10 i dag. Jeg ser at klassen begynner å bli litt bedre kjent med hverandre, vi snakker mer selv om vi ikke kjenner alle :)

HVA VIL DU SPØRRE MEG OM?/ HVA VIL DU VITE OM MEG?

- HaMaHo

Gåtur med Max og Lene

Nå har jeg nesten akkurat kommet inn fra en gåtur med Max og Lene. Det er jo så fint vær ute nå, at man må utnytte den ved å gå en tur. Tenkte at jeg skulle ta en joggetur etterpå, men må rett og slett se om været blir kjøligere for det er så varmt, og for varmt til å jogge en tur nå.

Tok noen bilder av Max når vi kom hjem, og han er utslitt. hehe.


Han er nå søt, når han er snill mot meg! Han var kjempeflink på tur, han dro litt vel mye i begynnelsen men så roa han seg ned. Og han bjeffet ikke mot andre hunder eller mennesker :)

Har du en hund? : )

- HaMaHo

Sminkevideo?

Jeg har da planer om å lage sminkevideo siden det har blitt ønsket! Jeg har akkurat sett en film på tv'en, "Milos på månen", skjønn animert film igrunn! I dag har jeg vært på spenst, for å trene styrke: DEILIG ! Og jeg har noe nye innkjøp å vise dere, kan si det er treningsting og sminke, hehe. Kommer senere i et eget innlegg.- HaMaHo

Skolen, klassen = video

Jeg tenkte da å heller snakke til dere, istedenfor å skrive. Mye greiere! Jeg hater stemmen min igrunn, men dere får leve med det, rett og slett, haha.
Jeg snakker om skolen(generelt), klassen og kontaktlæreren.


HATER STILLBILDE, haha!
Litt flaut i grunn å snakke til et kamera men er alene hjemme så gikk jo greit! Hvis jeg bare begynner å videoblogge mer, så blir jeg vandt med det!

Men er det noe mer dere lurer på, eller noe jeg skal videoblogge om? :)

- HaMaHo

Jeg er klar for første skoledag!

Jeg har tenkt at det er så deilig å begynne kl 12, første skoledag. Gjett hva? jeg våknet kl 07.00 ..... Siden har jeg ikke fått sove, prøvde å sove i en og en halv time men funket ikke. Men nå er jeg hvertfall ferdig stelt, og skolen begynner ikke før om nesten 1 og en halv time.
Så jeg tok meg tiden ved å lage kakao, med kapselmaskinen, hehe.

Med min lykke så klarte jeg å søle litt, på min hvite topp.. Men heldigvis var det i bunnen av toppen, og ikke store flekken, så den er brukbar enda.

Også siden folk digger bilder av meg, så skal dere se en smilende meg, haha.

Liker at jeg får så blå øyner, det er så og si det eneste jeg virkelig liker på meg selv.


Og et bilde på badet, hehe.

Jeg skal begynne på barne- og ungdomsarbeider linjen. Håper jeg kommer i en koselig klasse med noen fra i fjor, fordi jeg virkelig digger de folka. Morsomme og snille, alle sammen. Litt synd at noen skal ta helsefagarbeider linjen, eller gå på en annen skole, for det er den eneste klassen jeg virkelig har likt!

Jeg har tenkt til å lage en liten videoblogg når jeg kommer hjem, kanskje fortelle om klassen og den splitter nye skolen, første inntrykk og så videre. Bare advarer; jeg er ikke vandt til å snakke til kamerea, og jeg vet verken hvordan kvaliteten og lyden er på det kameraet til pappa. Kan ikke bruke mitt fordi jeg mister lyden etter 10-20 sek, tungvindt ! Og jeg liker ikke hvordan stemme jeg får når filmer, føler det blir en veldig mørk stemme, men sånn er det bare.

Skal du begynne på skole i dag, eller i nærmeste framtid? :)

- HaMaHo

Er det bare jeg som synes det er irriterende? - Bilder

Jeg var ute i stad med kameraet, Nikon 60D, og tok bilder av katten vår, Bamse. Jeg følte jeg var skikkelig flink til dette, men så kommer jeg inn, tar inn minnekortet i pc'en og ser på bildene. Gjett hva? En del av de er jo litt uklare, og ikke fine. Og nå har Bamse gått ut en eller annen plass, men jeg får nøye meg med disse bildene av han. Noen andre som synes det er irriterende?

Bildene er redigert i Picasa 3-Ikke redigert!


Og sist men ikke minst, et bilde av meg

Dette er ikke redigert!

Jeg synes det er så gøy å ta bilder av dyr, de er jo så søte! Og jeg er et dyremenneske, og min familie har 5 katter(2kattunger også, men de skal gies vekk) og 2 hunder. Nå er det ikke lenge til jeg skal på håndballtrening, så jeg tenkte jeg skulle skifte og gjøre meg klar, og kanskje støvsuget det ryddige rommet mitt(ryddet det i stad, så mye kjedet jeg meg). Vi snakkes senere!

Likte du bildene? Og hvis du gjorde, hvilke(ne) likte du best? :)

- HaMaHo

Kjedeligste sommeren ever!

Jeg må innrømme; dette har vært den kjedeligste sommeren i mitt liv! Ingenting har skjedd, og på en måte, så har mye skjedd! Ingen gøye ting har skjedd - bortsett fra at jeg fikk mopedlappen, mens det har skjedd mye dritt - som at scooteren ikke funker.... og det har vært dårlig vær..Noen glad-ord til meg? er veldig negativ nå... ikke så mye på bloggen men... dere skjønner

- HaMaHo

Dolce Gusto

Mamma har nesten akkurat kjøpt en sånn kaffemaskin/kapselmaskin. Merket var Dolce Guesto

Denne likte jeg veldig godt!


Naaam, iste!

Mamma tar den med seg når hun flytter ut da, har kanskje ikke nevnt det på bloggen? Men hun flytter ut, hun må bare pusse opp leiligheten helt ferdig først. Jeg kommer ikke til å nevne grunnen til at hun flytter!

Har dere prøvd sånn kapselmaskin? :)
Noen tips til hvordan kapsler som er best? :)

- HaMaHo

Leo er så søt!

I dag så hadde jeg ikke planer igrunn, så fikk jeg Inger Helene til å komme på besøk igjen, og da dusjet jeg og stelte meg. Hun er utrolig koselig jente! Vi tok ned kattungene og hadde de på fangene våres. Som jeg sa i dag tidligere, så har Inger Helene falt pladask for en kattunge, og hun har nå gitt den et navn, "Leo", uansett om det er en jente eller gutt, haha. Siden hun er så flink til å ta bilder av seg selv med kattungen, så blir det noen bilder til av henne i dette innlegget. + Noen bilder jeg tok.
LeoLeo igjen, han har en svart flekk på seg, mens den andre er helt hvit, som heter Isabella for øyeblikket, hehe. Vi spilte også kortspill, derfor hun har kattungen på fanget sitt på de siste bildene. Vinner alltid jeg, eller ikke.

Hva har du gjort i dag? :-)

- HaMaHo

Besøket mitt i går!

I går så fikk jeg et besøk, av en som heter Inger Helene. Og hun falt pladask for en av kattungene våres, hun favoriserte en, og nå er hun hjemme men hun prøver å finne navn til den hun falt pladask for, haha.
Siden jeg tok bilder av henne og kattungen i går, + hun tok bilder av seg selv og kattungen så får jeg legge ut noen bilder, haha!

Se så søte de er! Perfekt match, synd hun egentlig er allergisk mot katter da.

Dette er meg med den andre kattungen

Ikke så fint bilde av meg, men fokuser på kattungen! Hehe :)

Har dere noen dyr? - jeg har 5 katter, 2 kattunger og 2 hunder, rene dyrehagen!

- HaMaHo

Dette våknet jeg opp tilRegn, regn og regn! Har roet seg nå men regn er regn!

Så jeg laget meg frokost!

To skiver med leverpostei og jordbærsyltetøy og eplejuice! Nam, og litt sunt også!

Er det bare meg som ikke har lyst til å løpe når det regner så utrolig mye? Skulle vært 18 år og hatt bil, for da hadde jeg kjørt hend til spenst med en gang! Jeg får håpe været blir litt bedre hvertfall, og at jeg våkner litt. Våknet kl 2 i dag, av meg selv, utrolig nok, hehe.

Har dere regnvær nå? : /

- HaMaHo

Hele kroppen min!

I går var jeg jo på spenst, trente hele kroppen min. Og i dag, kan jeg si at det var en utrolig god treningsøkt, for jeg er lemster/støl i hele kroppen, til og med ryggen! Deilig å vite at det var en god treningsøkt da, må ta meg flere av de øktene hvis jeg skal oppnå det jeg vil.
Og jeg må skjerpe matvalget mitt, må ta sunnere valg! Sånn som jeg kjøpte mørk kokesjokolade, for det er sunnere enn vanlig sjokolade siden det er mørk sjokolade. Gleder meg så til den dagen der jeg kan kjøpe klær jeg vil ha uten å føle at jeg ikke kan gå med det fordi jeg ikke er tynn, og flesket tyter ut overalt.Akkurat nå så sitter jeg å ser på "All a girl wants" (alt en jente ønsker seg), så den i går også, men da så jeg ikke alt fordi jeg tok meg en gåtur med Max mens den var på tven. Den er virkelig en søt film!

Har du noengang trent så mye at du er støl i hele kroppen dagen etterpå? :-)
Noen som har sett filmen jeg snakket om? :-)


- HaMaHo

I Hope You Feel Beautiful Today !

Da reiser jeg til Ikea og Sørlandssenteret(og XXL). Får vel vise dere hva jeg kjøper når jeg kommer hjem, for jeg antar jeg får kjøpt noe eller får noe av mamma. Jeg skal altså til Kristiandsand, ca 45min å kjøre fra her jeg bor.Outfitbilder og kanskje innkjøpsbilder kommer senere i dag !

Men nå må jeg løpe, så snakkes :)

- HaMaHo

Dagene går fort nå!

Aner dere hvor lenge det er igjen av sommerferien? For min del, så begynner skolen den 15. august... Og sommerværet har vært deprimerende! Har så vidt fått farge på skrotten min, jeg som hadde planer om å sole meg mye i år! Er sikker på at sommerværet var i mars/mai, og kommer igjen i 1-4 uker når skolen har begynt. Typisk!

I dag har jeg heller ikke gjort så mye, gikk å la meg kl 5 i dag på morgenen. Våknet kl 1, og siden da har jeg bare sett på tv og vært på datan. Og jeg har vært ute på en tur med Max i dag også, på 1 time :o Leenge! Så nå sitter jeg i sånn pysjamasshorts fra h&m, og en topp + et pledd, fryser litt på beina, men orker ikke å ta på bukse, hihi.

Bare noen bilder jeg har tatt av katten min, har 2 katter selv + 3 i familien + 2 kattunger nå :-)


Se så søt pusen min er, hun blir 1 år rundt slutten av august. Hun har et blått øye og et grønt et :-)

Noen andre som synes sommeren har gått for fort i år, uten fint vær? :-)

- HaMaHo

Billig i drift

I går så sa pappa at jeg fikk 200 kr for å rydde kjøkkenet, stua, badet og gangen, jeg sa det var greit fordi jeg trenger penger. Jeg begynte allerede i går med å rydde, eller jeg kan si i natt? for jeg begynte ikke å rydde før klokken var 2-3 på natta, haha. Døgnrytme sa du? Jeg vet ikke hvor lenge jeg ryddet men ryddet hvertfall kjøkkenet ferdig, før jeg begynte å ta noen mageøvelser. La meg kl 5, sto opp kl 3, yeeeah!

Så i dag, fra kl 3 til kl 5 så ryddet og støvsuget jeg i nesten hele 1.etasje. Uten pause; Flink jeg!
Grunnen til at jeg trenger penger er fordi jeg vil shoppe, haha! Neida, eller joda, jeg trenger klær, har rydda klesskapet mitt og kastet 4-5 (kiwi)poser med klær, fulle!
Men jeg vil ikke bruke så mye penger på klær fordi jeg skal jo ned i vekt, for da blir jeg tynnere, med andre ord; jeg trenger penger til nye klær etter jeg har gått ned også!
Har også gått tur med Max, varte i 48 min, lenge men deilig!

Hva har du gjort i dag? :-)

HaMaHo

Pretty Little Liars

Okei, jeg har hatt så lite sosialt liv de siste dagene, som det er mulig! Vil jeg nå si.

Dette har jeg gjort dag og natt


De episodene er bare så gøye, og noen er så skumle (hihi), men nå har jeg kommet til sesong 3, og episode 7 eller noe, kommer en ny episode hver tirsdag eller onsdag, så det må jeg huske!
Så jeg vil bare beklage for lite blogging, men kommer nok til å bli mer nå, nå som jeg er ferdig med alle episodene som er blitt lagt ut, med mindre jeg finner en ny serie som jeg vil se.

I går så var jeg på spenst, deilig å endelig trene ordentlig igjen! Skal aldri gå så lang tid mellom hver gang! Var skikkelig deilig å trene i går fordi det var så få der, og svetta rant. Trene i ca. 1 time :-))

Har dere hatt en spennende ferie fram til nå? :-) - Jeg har gjort absolutt ingenting.  

- HaMaHo

... fikk ikke!

Søren da, var utsolgt på en halv time! Jeg satt der i 1 time, fikk ikke tak i en eneste billett.. Så urettferdig, ingenting går min vei.. Menmen, jeg får vel bare leve med det, eller hva?

Sånn følelse har jeg nå, men dette er et gammelt bilde!

Var forresten ute å løp i går, i lysløypa, og tungt var det også siden det er så lenge siden jeg har løpt. Nå skal jeg ikke ligge så mye på latsiden lengre, men ta tak i det jeg er misfornøyd med !

Noen som fikk tak i billett? :-)

- HaMaHo

Fa... !! Billettservice...Me atm!

Fa... da, kommer ikke inn på selve billettservice siden, så jeg får ikke bestilt billett...
Så dette er meg nåå


Kommer ikke inn.... Like før jeg gir opp! Men siden jeg er en Belieber så skal jeg liksom ikke stoppe å tro (Believe) ...
Men er ikke lett, men jeg skal klare det!

Noen andre som prøver å skaffe billett, men som ikke kom inn? Eller er det noen som har skaffet seg billett? :-)

- HaMaHo

Scooteren min funker! Skal søke på jobb

Nå funker endelig scooteren min, for nå, håper dette varer! For jeg er lei av at den ikke funker, så i dag skal jeg søke på jobb, min første ordentlige jobb. På Coop Obs cafe, ikke den beste jobben men den er grei nok, og jeg får penger, jeg trenger penger, hehe :-)

Her er bilder av den skjønne, blåe scooteren min:Og til slutt, et bilde av meg som er fornøyd


Er så GLAD for at jeg har en scooter nå, slipper å sitte hjemme hele dagen fordi jeg ikke kommer meg noen steder, men nå, skal jeg være overalt :-D haha

Har allerede kjørt en del med den, siden jeg har midlertidig førerbevis, får det ekte denne uken, blir nok slutten av uken, skulle ta en uke og det blir det på torsdag :-) Men er så gøy å kjøre, man er så fri og man kommer overalt uten å måtte mase på en i familien eller må betale for den teite bussen, forstår ikke busstabellen engang, hater å ta buss!

Men nå må jeg gå, for jeg skal snart hend til en venninne før vi kjører videre til coop obs, for å søke på jobb :-)

Har du lappen?

- HaMaHo

Deilig vær!

I dag har det vært deilig vær, egentlig alt for varmt i perioder, men jeg har fått solt meg litt hvertfall. Jeg får seriøst aldri en ordentlig brunfarge, får egentlig bare litt gylden brunfarge.
Tar ikke den joggeturen i dag heller, er litt slapp for tiden! Men er så mye som foregår som jeg ikke vil skrive om, hvertfall ikke enda..


Solt meg, dette håndkle er fra i fjor når jeg var i Spania :-)

Istedenfor et sånn vakkert bilde av meg, så kan dere få et bilde av den miste katten :-) Elsker at den har et blått og et grønt øye!


Gikk å la meg kl 6 i dag, haha! Døgnrytmen min er ikke helt på topp. I morgen skal jeg faktisk søke på jobb, ikke den gøyeste jobben akkurat, Coop Obs cafè, men jobb er jobb, og penger er penger (som jeg kan bruke på shopping!)

Har dere hatt fint vær i dag? og hva har dere gjort i dag? :-)

- HaMaHo

Gårdagens + litt scootersnakk

Det er så irriterende, jeg har lappen men ikke scooter!.. Kommer meg ingen steder! Jeg sov så og si fram til kl 4 i går fordi jeg kjedet meg, så scooter skal kjøpes! Har funnet en som jeg liker, og som ikke koster en formue men som skal funker bra! Så kjøper den kanskje, men først skal jeg teste den for å være helt sikker :-) Så i går var jeg bare hjemme, eneste gøye var at jeg fikk besøk halv 10 og fram til kl halv 1 av en venninne, vi holdt på med hundene, snakket og spilte kort :) 

Scooteren ser sånn ut

Nydeligheten selv jo! ikke en eneste ripe i lakken, kom rett fra lakkering-
Den har desverre ikke speil, men det kan jo kjøpes for en billig penge. Å så var det noe med blinklysene men er nok ikke så vanskelig å fikse, har jo trossalt en bror som er utdannet bilmekanier, men som ikke har jobbet som det pga ryggen.. :(

Og forresten, jeg tok aldri den løpeturen, haha! Får vel gjøre den i dag :-) Når jeg først har lagt meg til å sove og stå opp igjen, har ikke fått til å sove... og klokken er halv 6, grait!

Hva synes du om scooteren? :-)

- HaMaHo