Dagens antrekk 021012 + et gårsdagens innkjøp

Jeg reiste jo til byen i går, da ble det tre innkjøp. Jeg kjøpte meg sportsundertøy/superundertøy, en fin militær topp, og en genser. Den genseren er på dagens antrekk. Resten kommer i et innkjøpsinnlegg litt senere, enten i dag eller i morgen.


Genser - Vero Moda(99kr) // singelett - BikBok // Bukse - BlikkBoks.. Skulle ha tatt bedre bilder, men er så vanskelig når jeg ikke har selvutløser-kontroll..

I dag skal jeg også til byen. Vet ikke om det blir så mye shopping, men i dag skal jeg farge og nappe bryna mine. Hater å måtte tegne på morgenen, og nappingen blir jeg aldri fornøyd. Så etter jeg har gjor det, så skal jeg holde styr på de, haha. Siden jeg allerede har tatt noen bilder i dag, uten å ha tegnet på de, så skal jeg gi dere før- og etter bilder når jeg kommer hjem, håper både jeg og dere blir fornøyd med resultatet :-) 

Etter byen, så er det hjem og slappe av litt før det bærer videre på trening med håndballaget, meen før det, så skal jeg faktisk løpe en liten tur med en venninne som heter Stine(vi går i paralellklasse og på samme håndballag). Så etter løpeturen så er det håndballtrening. Kommer til å føle meg sprek etter de to treningene, som skjer etterhverandre! 

Hva skal dere i dag? :-)
Hva synes du om dagens antrekk? :-)  

- HaMaHo 

2 kommentarer

Postet av: angellove
Dato: 02.10.2012 Klokken: 11:33 - http://angellove.blogg.no


det var utrolig fint ! :)<3
Postet av: HaMaHo
Dato: 02.10.2012 Klokken: 16:33 - http://hamaho.blogg.no/


angellove: Takk :)

Skriv en ny kommentar