Er tilbake nå !

Jeg har ikke vært her på snart en uke? Grunnet nettet ikke har vært tilgjenglig hjemme, har også vært i praksis på en barnehage så jeg har vært helt utslitt når jeg har kommet hjem. Krever litt å jobbe i en barnehage altså! Jeg kan jo fortelle hvorfor jeg er i praksis. Grunnen er så lett som at jeg går jo på "barn- og ungdomsarbeider linjen" og på dette 2 året er praksis mer seriøst. Jeg var først en uke nå, så hver fredag fram til jul ( minus den i neste uke siden det er høstferie og en til fredag). Og etter jul skal vi ha praksis, men da kan vi velge å forsette eller bytte plass. 

Det faget vi har praksis i, heter PTF(program til fordypning). Vet ikke hvordan jeg skal forklare det faget, men vi har mye praksis, og en del teori knyttet til det vi gjør. Som f.eks. denne:


Det er min Knerten(Heter Pernille), denne har vi laget for å lage sjel til noe som ikke har liv. For det gjør barn ganske ofte. Hehe :-)

Det jeg gjør nå, er bare å høre på musikk, spiser litt smågodt og skal til å lese på et blad, kalt " LevBra", første gang jeg leser dette bladet men gleder meg til å få masse motivasjon til å bli sunnere og trene mer, har nemlig skeiet ut mye når det kommer til trening...

- HaMaHo 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar