Skoledata er noe ...

Min data funker en sjelden gang, og den sjeldne gangen er nå. Har vært uten data i nesten 2 dager nå. Merker det er irriterende fordi jeg er så avhengig av Facebook og Bloggen, og andre sider som WeHeartIt. 
På mandag så var jeg ikke på skolen, var syyk. Følte jeg bare ble sykere og sykere når jeg var hjemme hele dagen, så jeg valgte å gå på skolen i går. Jeg er litt bedre enn det jeg var i helga + mandag, så nå håper jeg på å bli helt frisk. Kan bli en liten sjanse for det akkurat nå, for i morgen skal vi på tur i skogen, og  det er ikke akkurat så veldig varmt ute nå, er jo trossalt høst.. 


Outfit forrige uke(hadde ikke noen andre bilder å bruke), men må få kjøpt meg flere sånne gensere, den var deilig å gå med! 

I dag har det vært prøve, åpning av skolen(skumle folk som danset eller hva de gjorde) og kakespising. Og etter det så reiste jeg til grendehuset for å besøke mor og far(altså bestemor og bestefar), og var med de hjem. Ellers så har jeg kommet meg hjem og kjeder meg. Får finne noe gøy på tv, eller sette på musikk og danse som en gal ! 

Hva har skjedd i det siste? :) 

- HaMaHo

4 kommentarer

Postet av: May-Teresa
Dato: 12.09.2012 Klokken: 20:28 - http://mayteresa.blogg.no


fint bilde!
Postet av: HaMaHo
Dato: 12.09.2012 Klokken: 20:36 - http://hamaho.blogg.no/


May: takk :)
Postet av:
Dato: 13.09.2012 Klokken: 12:41 -


Har dere tatt klassebilde? Kan du legge det ut? :-D
Postet av: HaMaHo
Dato: 13.09.2012 Klokken: 17:16 - http://hamaho.blogg.no/


Anonym: Vi har tatt det, skal legge ut når jeg får bilde, for da skal jeg skanne det inn på datan til pappa, så slipper dere den loggoen til Ariel foran :)

Skriv en ny kommentar