Jeg er klar for første skoledag!

Jeg har tenkt at det er så deilig å begynne kl 12, første skoledag. Gjett hva? jeg våknet kl 07.00 ..... Siden har jeg ikke fått sove, prøvde å sove i en og en halv time men funket ikke. Men nå er jeg hvertfall ferdig stelt, og skolen begynner ikke før om nesten 1 og en halv time.
Så jeg tok meg tiden ved å lage kakao, med kapselmaskinen, hehe.

Med min lykke så klarte jeg å søle litt, på min hvite topp.. Men heldigvis var det i bunnen av toppen, og ikke store flekken, så den er brukbar enda.

Også siden folk digger bilder av meg, så skal dere se en smilende meg, haha.

Liker at jeg får så blå øyner, det er så og si det eneste jeg virkelig liker på meg selv.


Og et bilde på badet, hehe.

Jeg skal begynne på barne- og ungdomsarbeider linjen. Håper jeg kommer i en koselig klasse med noen fra i fjor, fordi jeg virkelig digger de folka. Morsomme og snille, alle sammen. Litt synd at noen skal ta helsefagarbeider linjen, eller gå på en annen skole, for det er den eneste klassen jeg virkelig har likt!

Jeg har tenkt til å lage en liten videoblogg når jeg kommer hjem, kanskje fortelle om klassen og den splitter nye skolen, første inntrykk og så videre. Bare advarer; jeg er ikke vandt til å snakke til kamerea, og jeg vet verken hvordan kvaliteten og lyden er på det kameraet til pappa. Kan ikke bruke mitt fordi jeg mister lyden etter 10-20 sek, tungvindt ! Og jeg liker ikke hvordan stemme jeg får når filmer, føler det blir en veldig mørk stemme, men sånn er det bare.

Skal du begynne på skole i dag, eller i nærmeste framtid? :)

- HaMaHo

Én kommentar

Postet av: May-Teresa
Dato: 15.08.2012 Klokken: 12:05 - http://mayteresa.blogg.no


søta :-D

Skriv en ny kommentar