Har laget treningskalender

I natt, i 3tiden så var jeg jo våken og ikke hadde noe å gjøre. Så jeg begynte å laget en treningskalender, for de neste 4 ukene + i dag. Har ikke skrevet alt inn på den ennå. Men jeg har skrevet målene mine, om hvor mange ganger jeg skal trene i uka! For jeg vil få opp styrken min, og kondisen min. Har til og med tatt Spenst på mandag, FØR skolen, siden da begynner vi kl 10.00. For da er jeg der kl 08.00, trener 1 time, dusjer og steller meg, så går jeg til skolen som er kanskje litt over 1-2 km unna?

Dette er treningsplanen min(kalenderen) for 4 uker + i dag.Som dere ser så har jeg ikke fylt ut hele, men har fylt ut mer enn det som vises her. For jeg tok bilde for å vise til en venninne som tenkte å gjøre det samme. Vi to skal begynne å trene sammen 2-3 ganger i uka, på spenst! Hun har sagt hvilkene dager hun skal trene der, men jeg er forsatt usikker pga. skolen.. Men jeg skal trene i morgen og på lørdag, på spenst, så får jeg se neste uke :)

NÅ er det ikke lenge til verken skole, eller bursdagen min, som du ser på 30. august, står det 17år! Gleder meg utrolig mye, spesielt til å ferie med både fest og venninnekveld, og familie da! :)  

Har du noen gang laget et treningskalender? Har det funket for deg? :)

- HaMaHo

Én kommentar

Postet av: tonjemelheim
Dato: 12.08.2012 Klokken: 19:02 - http://destroywhatdestroysyou.blogg.no


Flinka!! Planer er tingen!

Skriv en ny kommentar