Scooteren min funker! Skal søke på jobb

Nå funker endelig scooteren min, for nå, håper dette varer! For jeg er lei av at den ikke funker, så i dag skal jeg søke på jobb, min første ordentlige jobb. På Coop Obs cafe, ikke den beste jobben men den er grei nok, og jeg får penger, jeg trenger penger, hehe :-)

Her er bilder av den skjønne, blåe scooteren min:Og til slutt, et bilde av meg som er fornøyd


Er så GLAD for at jeg har en scooter nå, slipper å sitte hjemme hele dagen fordi jeg ikke kommer meg noen steder, men nå, skal jeg være overalt :-D haha

Har allerede kjørt en del med den, siden jeg har midlertidig førerbevis, får det ekte denne uken, blir nok slutten av uken, skulle ta en uke og det blir det på torsdag :-) Men er så gøy å kjøre, man er så fri og man kommer overalt uten å måtte mase på en i familien eller må betale for den teite bussen, forstår ikke busstabellen engang, hater å ta buss!

Men nå må jeg gå, for jeg skal snart hend til en venninne før vi kjører videre til coop obs, for å søke på jobb :-)

Har du lappen?

- HaMaHo

3 kommentarer

Postet av: Anja
Dato: 24.07.2012 Klokken: 23:20 -


Så søtt bilde av deg! :)
Postet av: Alexandra
Dato: 03.10.2012 Klokken: 15:10 -


Hei.

Jeg har ett spennende forslag!

Jeg jobber med ett selskap som kommer med ett produkt som vil revolusjonere markedet de er i. Ett produkt alle vil høre om. Forskerne bak forventer en nobelpris for denne oppdagelsen. Etter 27 år i bransjen, har de opparbeidet seg et meget godt navn. På grunn av stor vekst ønsker vi å knytte til oss flere dyktige og positive personer. Har du et ønske om en ekstra inntekt eller å jobbe for deg selv vil dette passe deg godt. Dette er en selvstendig jobb men du vil være en del av et større team.

På grunn av stor vekst ønsker vi å knytte til oss flere dyktige og positive personer. Arbeidsted er i hele landet og du kan jobbe hjemmefra. Muligheter for svært god inntekt! Dette er en måte å jobbe på som passer for de som søker spennende utfordringer, finansiell frihet, mer tid til venner og familie, en sikker økonomisk fremtid, gjentagende inntekt eller å utvikle seg innen ledelse, kan dette passe deg?

Det er en selvstendig arbeidsform men du får god opplæring.

Håper å høre fra deg :)

Vennlig Hilsen

Alexandra
Postet av: HaMaHo
Dato: 03.10.2012 Klokken: 20:04 - http://hamaho.blogg.no/


Alexandra: Det står ikke en plass her, hvilket selskap du jobber for.
- HaMaHo

Skriv en ny kommentar